Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Бидејќи утре ќе настапи само една единствена германска екипа во Лигата на шампионите, нема да биде замрзната програмата, а мислам и дека ќе биде достапна на стрим.Сега не ме фаќај за збор, тоа така го прочитав а колку е вистина тоа ќе видиме утре.

За стрим ќе биде достапна им пишува на страната, мене ми е за на дигиталната пошто има страшно добра слика, башка и за овој меч, а за стримот, да не праат мајмунски работи како и со другите, да ги гасат..

Od naredna sezona stoecki mesta na juznata tribina!(y)

Ај не избегнувај тема,утре утакмицата на сезоната ја играме...кажи нешто околу тоа...

Арјен е лидерот наш утре мора да признаам...И по изјавите и по формата се познава дека ќе ја превземе утре одговорноста...И тоа може да е она што му треба на Рибери да блесне!

Кикер вика Хави и Швајни на средина,Милер позади Манџо!

Сакам само срце на терен...И пласман во Лисабон,пошто го можат тоа!

^Pep izjavil na presot deka bez triple sezonata nemala da bide uspesna.;)

Za utre samo Pizza.

А дали ќе има некое собиранка фан на кафуле за гледање фудбал во живо ???

А дали ќе има некое собиранка фан на кафуле за гледање фудбал во живо ???
Има собиранка во "Up caffe" во Скопје.

Инаку не е прашање на мотивација, сите се измотивирани ебаго, полуфинале е! Сигурен сум дека и Реал се толку мотивирани.

Мора да се изигра тактички зрело, и да се има малце Пеп среќа.

Верувам у сите, највеќе очекувам од Арјен.

Сепак сум мал песимист.

:)

Мислам дека конечно на оваа утакмица имаат чиста идеја на тоа што треба да прават, а тоа е победа од два разлика, досега секогаш водевме по првата утакмица и можеше и да се браниме и игравме нешто помеѓу и тоа не ни одговараше. Песимист сум за вечер, едноставно моментумот е кај Реал моментално. Но сепак оставам мал дел за оптимизам пошто е фудбал, и пошто сите знаеме што фудбал можат да изиграат момците. И среќата ќе врши голема улога вечер, гол во првите 20 минути може многу да значи и да ги дестабилизира назад. Како шо кажав на почетокот мали фаворити бевме во двомечов, но се тоа се изедначи со нашето паѓање од форма. Едноставно многу работи треба да се поклопат за да освоиш ЛШ. Нема разочарување ако испаднеме вечер, одиме напред.

Вечер е потребна само малку среќа.Зошто Реал не си одат од Алијанц без гол.Ако не постигнат гол ќе биде тоа чудо невидено.Тоест можно е, ако не ја зафркне во одбраната работата Боатенг.

Се знае составот за вечер?

Ни Пеп не го знае ;) :D[DOUBLEPOST=1398787322][/DOUBLEPOST]Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Kroos, Schweinsteiger - Robben, Müller, Ribery - Mandzukic

најверојатно... Ако на Рибери не му тргне и ако пак се влече до 60-та минута без Геце... заслужено ќе отпаднеме

Последно уредено:
Колку е тремава јака еееј . Сакам вечерва Рибери да биде оној од второто полувреме од утакмицата некни против Вердер, ако Баерн игра мотивирано и имаме малку среќа ќе ги изедеме.

/

Се шушка дека е спремено нешто вакво. Морници ме лазат!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom