Бонус:И женскиот тим на Челзи доминантен
Полуфинале (Фа Куп)
Ман Сити 1-3 Челзи
Цела Англија, Челзиев....не бе не иде некако
Титулата останува во Ливерпул , ќе видишИ покрај тоа што веројатно ни ја земавте титулата од пред нос, морам да ви честитам.
Сити кикса на гудисон не се секирај...И покрај тоа што веројатно ни ја земавте титулата од пред нос, морам да ви честитам.
Само што незнае да изведува пенали и слободни ко него . А БТВ нели Модриќ,Пјаниќ се збореа како замени за Френки ???Иначе Матиќ е ненормален играч, не ми се верува колку е смирен и ладнокрвен со топка. Ненормална стабилност во средина ни внесе Немања откако дојде да игра, страшен играч, феноменален играч, и плус доаѓа од наша академија, иако беше на калење во Бенфика. Феноменален играч, колку повеќе го гледам Челзи и пратам Матиќ толку повеќе сфаќам колку е круцијален за Челзи, вистински џин во средина, ништо не поминува покрај него, предобра замена за Френки.
Се збореа у 2011. Замената за Френк е Матиќ.Само што незнае да изведува пенали и слободни ко него . А БТВ нели Модриќ,Пјаниќ се збореа како замени за Френки ???
Да не се заљуби у Матич бе чоек?Иначе Матиќ е ненормален играч, не ми се верува колку е смирен и ладнокрвен со топка. Ненормална стабилност во средина ни внесе Немања откако дојде да игра, страшен играч, феноменален играч, и плус доаѓа од наша академија, иако беше на калење во Бенфика. Феноменален играч, колку повеќе го гледам Челзи и пратам Матиќ толку повеќе сфаќам колку е круцијален за Челзи, вистински џин во средина, ништо не поминува покрај него, предобра замена за Френки.
Не бе, ме импресионира секој меч како игра стабилно, како да има не знам колкаво искуство, одамна немам видено толку сигурен и стабилен играч со топка, затоа. Calm your gay predictions please.Да не се заљуби у Матич бе чоек?![]()