Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Srcee хит си ми со прашањава, како забораваш ликови од минатите 2 епизоди, посебно за Болтон човекот кој му ја исече раката на Џејми и беше пратен по Џон, кој ќе оди кај Крастер да ги убие овие бунтовниците од Night Watch кои го фатија Бран. Не се лути. <3 :icon_lol:

Шетни :P

Да бе сега сликава кога тој му ја исече раката ми е пред очи. Ама само по еднаш ги гледам епизодиве, откога излагаат. Сцената со сечењето на раката на Џејми значи ја имам изгледано пред појше од една година.

А Болтон кога го пратил овој веројатно не сум обратила внимание, ич не ми текнува на сцената.

И, кој погоди како беше отруен Џофри? :D

И мене не ми текна одма кој е тој уствари, а ептен познат ми беше. Ама се сетив на крај :D

Одлично, како и секогаш.

Има ли заинтересирани да нарачаме Hand of the King рибони? Мора да се направи минимум 8-9 евра нарачка за да праќаат. 1 рибон е 1 евро. Заинтересирани во ПП зашо тука има спојлери и ќе идеме офтопик, па ќе направиме конверзација заедно преку ПП.
Уште 3ца фалат.

Иначе, кај овој White Walker-от кој го носеше бебето на коњ, приметив нешто интересно. Носеше речиси идентична облека како од Night Watch. Поранешен член од нив, кој бил трансформиран како што беше со бебето?
Ја цело време си мислам да не е Бенџен...

Уште една :cuc::cuc::cuc: епизода , пак за 2минути ми помина епизодата ,дај нека ги прават по 4саати:)
Миса пак растури ,туку ме интересира Грај Ворм со Преведувачката што ќе праат и дали можат да праат?:icon_mrgr:
Сцените беа врв направени и многу се израдував кога го видов Гоуст ,мислев закољан е.
Game.Of.Thrones.S04E04.1080p.HDTV.DD5.1.x264-PublicHD.mkv_002710792.jpg

Дани Рулсс
Game.Of.Thrones.S04E04.1080p.HDTV.DD5.1.x264-PublicHD.mkv_000605397.jpg

Овој некој принц ке да им е,а?
страшно
Game.Of.Thrones.S04E04.1080p.HDTV.DD5.1.x264-PublicHD.mkv_003212668.jpg

LoL, реверзибилни споилери.
Али не е прв пат. Ги имаше уште од прва сезона.

Мене ме занима дали има различни WW.
Не ми личат баш исти, овие кои до сеа ги гледавме со овој белиов sith, на крај.
Се надевам дека тој не е Great Other One, туку дел од некакви посебни WW, веројатно со повисок ранг.

ОК, битно ние читачите дознавме нови работи.

Sho stana so tie dothraki drugarcinjata na kalisi? Ako dobro se sekavam imase dvajca sho ja branea non stop.

Епизодава беше најдосадна од сезонава, ама барем пак не залажаа на крај со WW.
Туку не сум бил само јас шо WW на крај на Sith од Star Wars ме потсети :)

Џејми се подобар и подобар ми станува, ќе се плеснат до крај со Бриен.
Тирион и Џемји the kingslayer brothers :cool:

Ленче колку и да ја сакам треба некој да ја среди, ептен е bitch станата.

Туку и мене ми заличе облекава на WW како од nightwatch + долга коса, ваљда не е Бенџен :/

Абе Марџери 32 години има, а Џоен 24 :eek::eek::eek:

dianarigg_24.jpg

Олена Тајрел на млади години, иста е како Марџери.

Како бе досадна? :(

После претходната епизода (една од најлошите во серијата), оваа епизода понуди толку многу работи.
Конечно приказната на Dany да ја направат малку подинамична, да има кој да и се спротивстави. Погледот на Barristan, за прв пат прикажа сомнеж, или пак далечно сеќавање за еден крал кој што долго време го служел. Секако тука е правдата на Targaryens, среќно на секој оној што ќе се најде во ситуација да ја искуси.
Развојот на Jaime се врати во права насока. Нормално, кога ќе се преправаш дека онаа сцена помеѓу Jaime и Cersei од претходната епизода воопшто не се случи, сето ова подобро се доживува. Заедно со Brienne ми беа доста симпатични.
Ser Pounce ја украде сцената на Tommen и Marge, а и онака беше солидна.
Sansa повторно докажува дека не е наивна, нешто за што многумина ја обвинуваат. Нејзиниот развој како лик ми е еден од најдобрите, заедно со оној на Jon. Малку по малку ја склопува сложувалката, и ја сфаќа играта што Petyr ја игра.
Повеќе време посветено на случувањата на северот, и арно им текна да покажат пофер третман за ликовите кои што таму се наоѓаат. Толку работи се случуваат што е невозможно да биде досадно. Ghost ми фалеше. Препирките помеѓу Jon и Alliser се врв. Па и вметнувањето на Locke на ѕидот, и неговото здружување со Jon, кој знае што ќе испадне од тоа. Не ми се допадна баш најмногу WW Darth Maul на крај, обичниот изглед ми е далеку подобар. Ама сигурно сакаа на тој начин да прикажат дека овој WW конкретно има некоја важност, нивен водач или слично. И ни открија што точно се случува со бебињата, што е поприлично значајно.
Едвај ја чекам битката кај колибата на Craster од следната епизода.

што бара оној кај џон сноу што му ја исече раката на џејми?

Мене ме занима дали има различни WW.
Не ми личат баш исти, овие кои до сеа ги гледавме со овој белиов sith, на крај.
Се надевам дека тој не е Great Other One, туку дел од некакви посебни WW, веројатно со повисок ранг.

ОК, битно ние читачите дознавме нови работи.

А што ако е жена? o_O Постои ли уствари такво нешто? Женси WW?
што бара оној кај џон сноу што му ја исече раката на џејми?

Репризирај ја првата или втората епизода, не знам која точно беше. Ремзи му вика на татко му дека „Ако децата на Старк се живи и народот дознае за тоа, ќе им ја дадат веднаш лојалноста.“ Затоа Ремзи сакаше да ги бара Брен и Рикон, но пошо е „копиле“, Роус Болтон го прати Locke.

Е сеа колку Locke ќе ја отслужи задачата не знам, премногу ќе биде ако уште Старкови се убијат сезонава, ама Мартин и неговата желба да убива... Исто сомнеж ми дава тоа што му ја пресече раката на Џејми, не верувам дека тоа било наредба од Болтон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom