Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Од собирот... :D
10318759_10201797946052322_210595979_n.jpg

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Иииии ќеф. Гига мега џиновФвски ќеф. Значи се било само тактика на Мурињо. Алал! Лига на шампиони ќе си лапнеме, те првенството на Ливерпул. Нема грешка. Ги искина! :ROFLMAO::cuc:

Нешто за натпреваров:

Ок сме.

Нешто за Диего Коста:

Ако дадеме 40-50м за дрвово, па макар и помалку да е не вреди. Ама ако дадеме троа повечко пари за Диего Коста, првородената ќерка ќе си ја крстам Зоки Андре Ширле Костовска (пошто нели Коста).

А верувам и кумановацов :D

Тоа е тоа, очекувано со вториот тим на Челзи ја победивме најдобрата екипа во ЕПЛ сезонава. Ок сме.

Така е кумановац, се согласувам со тебе.
Иначе денес Ширле партали правеше дур играше, особено во дефанзива како покриваше, секоја чест.
Исто и Салах, одигра дефанзивно како Мата што не одигра за 2ипол сезони во Челзи. ФАКТ.

Е инаку Шварцер бранеше ко...ко Шварцер бе. Браво (y) Јест да стилот му е малце неортодоксен ама..додека не примиме гол по негова грешка (а сме примиле неколку по грешки на Чех) од мене има 110% поддршка. Добар си е малиот има иднина во него за фудбалот (y)[DOUBLEPOST=1398623933][/DOUBLEPOST]Инаку Хазард здрав прав жив ? Имаме некое 100% инфо ?

А еве го и Луиз :D

Ќе му летне периката.
Се виде што направи Ба сам против голманот, а што Коста. Има разлика, Абрамович знае да ја препознае(нели имаше шекулации дека пртисика за Кавани.):D

Дека ништо неможе однапред да се знае во фудбалот доказ е овој натпревар.
Да бидам искрен не очекував да победиме денес, што поради комбинираниот состав и натпреварот со Ат. Мадрид што поради пасот на Џерард кон Дрогба.

Браво за дисциплинираноста на момците, машки се трчаше. На Суарез не му се дозволи да мрдне, а со какви квалитети располага сите знаеме колку е тешко да се изведе тоа, плус со одбрана која нема поминатно ни минута заедно во пл.
Шварцер е за пофалба, извади доста тешки топки, а и дегажманите овој пат му беа на место. :)
Калас изигра добро како за прв пат, имаше некои лоши процени на високи топки, но имаше и добри моменти. Клизањето врз Стерлинг во 16 му беше врвна интервенција.
За пофалба се и крилата кои постојано трчаа и покриваа назад Ширле, Салах и Вилиан.
Ба на моменти беше добар на моменти лош. Реално не е матрејал за прв тим, но за ротација може да послужи.
И да да го пофалам Микел, денес беше одличен. Сигурен на топка, секогаш добро позициониран.

Тоа е, криво ми е што ова им го направивме на Лфц и Џерард ама тоа е фудбалот.

Не ја гледав утакмицата од х причини, браво за момците и за Мурињо, одлична победа (за мене очекувана).
Од хајлајтс шо гледах, Шварцер - одличен што не е ништо чудно за голман што е во зенитот на својата кариера :D
Oдеме на дабл оваа сезона ајдее :*

Криво ви е што сме им направиле на Ливерпул ? Ништо. Спорт е ова. Мене не ми е криво. Ако не победеа во ред си заслужиле ќе ми биде мило ако освојат бидејќи нели не победиле.
Како Сандерленд. Не победија како така, ако се спасат супер за нив си заслужиле

Инаку Хазард здрав прав жив ? Имаме некое 100% инфо ?
Последно е он кога кажа во петокот дека е добар и дека почнал да тренира. Што значи дека ќе му се фатат пет дена тренинг до среда доколку е ок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom