Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Не е телепатија, ова се научни и фудбалски факти. На дело.:coffee:
Истина е мајке ми.
Него, ја сакам огромна пофалба да дадам пред се за Калас и Шварцер. Калас, ова е шо се вика деби утакмица, изигра одлично, многу се надевам дека ќе има иднина кај нас. Шварцер, старо копиле е, кариерата ќе си ја заврши со некаков трофеј, па шо сака нека биде.
Цел тим беше неверојатен денеска.
П.С. а вчера многу народ ме правеа будала кога ги советував да рокнат пари на двојка... и за нив една порака (неоти читат, де) - ЕВО ВИ ГА НА !!!

Најсериозно Шварцер денес беше како Петр Чех. Единствена разлика што немаше кацига. Маестрален меч за него, какви одбрани имаше.:cuc:
Истото и за Калас, одлично изигра, иако на некои моменти ме разочара со својата несигурност и лоша проценка.

Криво ми е за Ливерпул, најискрен да бидам. Стварно играат многу убав фудбал и повеќе ми е мило за нив отколку Сити да освои, исто и за Џерард, ама ова денес од Џерард беше..:facepalm:

BmPXizECcAIRY8x.png:large

а бе што е закачката со Џејми и Жозе?

a бе и претходно се закачија, пред ова... дали беше јавување во живо во студио или MOTD само не ми текнува каде...

a бе и претходно се закачија, пред ова... дали беше јавување во живо во студио или MOTD само не ми текнува каде...
Џејми цело време има некои критики за Мурињо и затоа му враќа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom