Влакнести или мазни?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Kakov go obozavate pubicniot mashki/zenski del?

• Celosno depliran

Гласови: 266 63,9%
  • Poludepiliran (triagolnice,isfarbano...)

Гласови: 104 25,0%
  • Ne depiliran

Гласови: 46 11,1%

• Вкупно гласачи
    416
Мазно си е мазно, поише праи мерак :D не дека ќе ми смета да има некоја линија или елка за нова година меѓу нозе како изненаџење али не мн често, а за раце и нозе не депилирани кај девојка тоа неможам да го смислам :несвест: воопшто не е женствено, и изгледа ужасно. А за мене мавам брич еднаш неделно долу и под пазуви,на гради сум мазен , а раце и нозе фала богу не депилирам.

ПС. Ако има некоја девојка со не депилирани раце да ми каже ако може зашто не се депилира?

Јас не депилирам раце, имам влакна али ретки. Нозе депилирам само под колена. Еднаш се чудеа на козметичар како немам влакна над колената.

Јас не депилирам раце, имам влакна али ретки. Нозе депилирам само под колена. Еднаш се чудеа на козметичар како немам влакна над колената.

Епа така де, али има девојки со подолги влакна од моите на раце и цврсто држат став дека не треба да ги депилираат демек уште повеке ќе им никнеле. Е за ваква глупост зборам јас, не е убаво, изгледа ко мајмунка мене не ми е убо. Иначе ако имаш светли миниатурни кој ги приметува, али црно и долго јок...ЊЕТ!!!

@langelina Ако го создал господ ко јамбулија опет е ок?

Мразам претерано влакнести мажи, ама па мразам и скроз депилирани. Некоја златна средина :)Без "љубовен тепих", без депилирани раце (иако не верувам некоe машко да ги депилира :confused:), а нозете зависи. Еднаш на еден дечко му кажав директно дека нема да добие bj додека не се избричи доле. That's my rule.
Лично јас, не се осеќам пријатно кога не сум скроз сегде мазна. Па сега дали на некој му се свиѓа тоа, но ме интереса.

Гад ми е од депилирани мажи, а па ако во пакет одат веѓи со две три влакненца на крст, како со ленгир да им се мерени и чупани, заеби работа.
Се знае каде треба да е среден, али раце, нозе во најмала рака да не гиба.
Лично мене ми се попривлечни по влакнестите мажи, по можност со малку брадичка :D

Последно уредено:
Никако ен поднесувам бричени стрижени! Како си го создал Господ, таков треба да е.
Ти ептен оштро. Му извираат влакништа од гради и грб и очекуваш секој момент во човеколики мајмун да се претвори :D

Незнам дали можам да замислам нешто поодвратно од влакна на грб.

Треба да биде средена... зашто влакната у принцип се опасни. Плус и хигиена е во прашање, не е стил. :)

Ти ептен оштро. Му извираат влакништа од гради и грб и очекуваш секој момент во човеколики мајмун да се претвори :D

ama ne so ocekuvas od nea koga sama kazuva deka samata ne se sreduva a zensko e.... :pos:

ljubim i oset i racete gi neguvala moze kako mojte i se :LOL:

Епа така де, али има девојки со подолги влакна од моите на раце и цврсто држат став дека не треба да ги депилираат демек уште повеке ќе им никнеле. Е за ваква глупост зборам јас, не е убаво, изгледа ко мајмунка мене не ми е убо. Иначе ако имаш светли миниатурни кој ги приметува, али црно и долго јок...ЊЕТ!!!

@langelina Ако го создал господ ко јамбулија опет е ок?

Може да се депилира, само ако нему му пречи тоа. Никако заради други причини.

Ама ај и да почне да се депилира. Ќе се депилира и на 50 години? И на 60? Значи кад тад ќе излезе дека е влакнест. Таков е. Овде зборам за озбилни врски, не за полуноќни јебачини.[DOUBLEPOST=1398338301][/DOUBLEPOST]
Влакна во уста после орален секс?

Ако мислиш така, тогаш устата не е за секс.[DOUBLEPOST=1398338343][/DOUBLEPOST]
Треба да биде средена... зашто влакната у принцип се опасни. Плус и хигиена е во прашање, не е стил. :)

Не е точно. Влакната се таму зашто треба да ги има.[DOUBLEPOST=1398338418][/DOUBLEPOST]
ama ne so ocekuvas od nea koga sama kazuva deka samata ne se sreduva a zensko e.... :pos:

ljubim i oset i racete gi neguvala moze kako mojte i se :LOL:

Пепси, многу е убаво чувството кога се туширам и кога водата ми се слева по влакната. Ах, милина!
Не сум како тебе, ти нели се депилираше, колку што се сеќавам?

Не е точно. Влакната се таму зашто треба да ги има.[DOUBLEPOST=1398338418][/DOUBLEPOST]
Точно е дека влакната се таму зашто треба таму да се, ама исто така е точно дека треба да се отстранат сите непотребни влакна. :)

.... ние сме аздисани генерации. Прв брич под мишка во Македонија се удрил одприлика во 50ти 60ти години, жените имале влакна под мишка и по нозе, пичките кузнае на што им личеле, тогаш никој не рекол : не ја ебам оваа, влакна има. Светов постои 5000 години, депилирањето едвај 50, остануваат 4950 години негадливост и неболење кур за вакви тривијалности.

ова никако не значи дека сакам да фаќам влакнести бутови, чисто си праиме муабет. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom