Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мазно си е мазно, поише праи меракне дека ќе ми смета да има некоја линија или елка за нова година меѓу нозе како изненаџење али не мн често, а за раце и нозе не депилирани кај девојка тоа неможам да го смислам
воопшто не е женствено, и изгледа ужасно. А за мене мавам брич еднаш неделно долу и под пазуви,на гради сум мазен , а раце и нозе фала богу не депилирам.
ПС. Ако има некоја девојка со не депилирани раце да ми каже ако може зашто не се депилира?
Јас не депилирам раце, имам влакна али ретки. Нозе депилирам само под колена. Еднаш се чудеа на козметичар како немам влакна над колената.
Ти ептен оштро. Му извираат влакништа од гради и грб и очекуваш секој момент во човеколики мајмун да се претвориНикако ен поднесувам бричени стрижени! Како си го создал Господ, таков треба да е.
Незнам дали можам да замислам нешто поодвратно од влакна на грб.
Влакна во уста после орален секс?
Ти ептен оштро. Му извираат влакништа од гради и грб и очекуваш секој момент во човеколики мајмун да се претвори
ama ne so ocekuvas od nea koga sama kazuva deka samata ne se sreduva a zensko e....
ljubim i oset i racete gi neguvala moze kako mojte i se![]()
Епа така де, али има девојки со подолги влакна од моите на раце и цврсто држат став дека не треба да ги депилираат демек уште повеке ќе им никнеле. Е за ваква глупост зборам јас, не е убаво, изгледа ко мајмунка мене не ми е убо. Иначе ако имаш светли миниатурни кој ги приметува, али црно и долго јок...ЊЕТ!!!
@langelina Ако го создал господ ко јамбулија опет е ок?
Ти ептен оштро. Му извираат влакништа од гради и грб и очекуваш секој момент во човеколики мајмун да се претвори
Влакна во уста после орален секс?
Треба да биде средена... зашто влакната у принцип се опасни. Плус и хигиена е во прашање, не е стил.![]()
ama ne so ocekuvas od nea koga sama kazuva deka samata ne se sreduva a zensko e....
ljubim i oset i racete gi neguvala moze kako mojte i se![]()