Влакнести или мазни?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Kakov go obozavate pubicniot mashki/zenski del?

• Celosno depliran

Гласови: 266 63,9%
  • Poludepiliran (triagolnice,isfarbano...)

Гласови: 104 25,0%
  • Ne depiliran

Гласови: 46 11,1%

• Вкупно гласачи
    416
Ако мислиш така, тогаш устата не е за секс.

Не мислам така, само ја прашав особата што рече дека нема ништо поодвратно од влакна на грб. Чисто да ја потсетам дека ете постои нешто што можда би и било погадно од влакна на грб.

Точно е дека влакната се таму зашто треба таму да се, ама исто така е точно дека треба да се отстранат сите непотребни влакна. :)

Дефинирај непотребни. Ако гледаме така, тогаш ни на главата не се потребни влакната. Ајде тогаш да ги бричиме главите сите, и машки и женски.

Не мислам така, само ја прашав особата што рече дека нема ништо поодвратно од влакна на грб. Чисто да ја потсетам дека ете постои нешто што можда би и било погадно од влакна на грб.

Дефинирај непотребни. Ако гледаме така, тогаш ни на главата не се потребни влакната. Ајде тогаш да ги бричиме главите сите, и машки и женски.
Не е мој проблем ако ти не можеш да дешифрираш едноставен збор. Пример: Некои женски имаат повеќе бркови и брада од некои пубертетлии. Им требаат нив вуниците на уста и лице на нив ? Или имаш кабел веѓа а очи дијаманти. Ако ги носиш гордо каблите, иста вредност ќе има дијамантот ?

Муабетот ми е, ако почнеш да размислуваш за што се’ служат половите органи, од се’ ќе ти се згади. И спермата не е ккојзнае што на вкус, па ја голтаме.:P[DOUBLEPOST=1398349471][/DOUBLEPOST]
Не е мој проблем ако ти не можеш да дешифрираш едноставен збор. Пример: Некои женски имаат повеќе бркови и брада од некои пубертетлии. Им требаат нив вуниците на уста и лице на нив ? Или имаш кабел веѓа а очи дијаманти. Ако ги носиш гордо каблите, иста вредност ќе има дијамантот ?

Имав еден млад комшија, имаше убави веѓи, ама отиде на чупање, за да му бидат уште поубави. И да, беа поубави, но дечкото навистина доби женскаст изглед.

Лично јас, не се чупам ( само со ножица ги кратам веѓите т.е. должината ), ‘‘Џочето’’ го средувам, нозете, раце не депилирам а не се бричам ни под пазуви зашто имам малку и светли влакна не се ни познаваат.
Женските ги сакам средени, на раце нозе, но некои немаат проблем со густината на влакна и можат да си дозволат и повеќе слобода тоа е ок според мене. Меѓуножјето сум повеќе за средина, ни премногу ни ич, да се има до знак што е тоа. :icon_lol:

Може да се депилира, само ако нему му пречи тоа. Никако заради други причини.

Ама ај и да почне да се депилира. Ќе се депилира и на 50 години? И на 60? Значи кад тад ќе излезе дека е влакнест. Таков е. Овде зборам за озбилни врски, не за полуноќни јебачини.[DOUBLEPOST=1398338301][/DOUBLEPOST]

Ако мислиш така, тогаш устата не е за секс.[DOUBLEPOST=1398338343][/DOUBLEPOST]

Не е точно. Влакната се таму зашто треба да ги има.[DOUBLEPOST=1398338418][/DOUBLEPOST]

Пепси, многу е убаво чувството кога се туширам и кога водата ми се слева по влакната. Ах, милина!
Не сум како тебе, ти нели се депилираше, колку што се сеќавам?

a koi se tia drugi pricini ? :icon_lol:

ne jas vaa godina pletenki ci pletam nova moda da pustam nz dali ce ja odobris

Мазна цела. Мразам влакна низ женското тело , треба да лизга се по пропис како огледало. :)

.... ние сме аздисани генерации. Прв брич под мишка во Македонија се удрил одприлика во 50ти 60ти години, жените имале влакна под мишка и по нозе, пичките кузнае на што им личеле, тогаш никој не рекол : не ја ебам оваа, влакна има. Светов постои 5000 години, депилирањето едвај 50, остануваат 4950 години негадливост и неболење кур за вакви тривијалности.

ова никако не значи дека сакам да фаќам влакнести бутови, чисто си праиме муабет. :icon_lol:

Oх лелеее :icon_lol::icon_lol::pos::pos:

oн: Што се однесува до понежниот пол, би сакал мазни, барем мишките и дундата нека се мазни, нозете и да боцкаат не ми пречи :)

Последно уредено:
Влакна во уста после орален секс?
После секс е се тотално небитно, гледај пред секс да нема испади :)

Ама ај и да почне да се депилира. Ќе се депилира и на 50 години? И на 60? Значи кад тад ќе излезе дека е влакнест. Таков е. Овде зборам за озбилни врски, не за полуноќни јебачини.

Затоа ќе си одбереш плав и мазен од роџење, а не црн и влакнест.

Се е до вкус, а за вкусови не се разговара. Али кога веќе разговараме, колку и да им е тоа мажествено на некои девојки до орангунтан да спијат, мене ми е тоа одбивно. И помина времето на мерење машкост преку влакна, сега машкоста се мери на други начини, барем јас така гледам на работите :)[DOUBLEPOST=1398360967][/DOUBLEPOST]
.... ние сме аздисани генерации. Прв брич под мишка во Македонија се удрил одприлика во 50ти 60ти години, жените имале влакна под мишка и по нозе, пичките кузнае на што им личеле, тогаш никој не рекол : не ја ебам оваа, влакна има. Светов постои 5000 години, депилирањето едвај 50, остануваат 4950 години негадливост и неболење кур за вакви тривијалности.

ова никако не значи дека сакам да фаќам влакнести бутови, чисто си праиме муабет. :icon_lol:
Убаво ја долови поентата, браво.

Кога веќе имаме избор денес, зошто би спиеле со јети нели.

нема везе ова, ја сум плав, длакав и гнасен ко секој друг :D, само посветли влакна имаме, па не се гледа толку

или па да се јавиш се кај тој мазниот да го прашаш како се викала пред операцијата.. :D
@c i t r o љубави де објасни му :D

Заебанции на страна, плавите луѓе не се длакави и онаму каде имаат влакна на раце или нозе не боде очи оти се плави. На градите имаат по три влакна и на гз немаат влакна. Се разбира има и бели луѓе со црни влакна и од тоа полоша комбинација нема. Али тука е Чернобил замешан :)

Лично јас, не се чупам ( само со ножица ги кратам веѓите т.е. должината ), ‘‘Џочето’’ го средувам, нозете, раце не депилирам а не се бричам ни под пазуви зашто имам малку и светли влакна не се ни познаваат.
Женските ги сакам средени, на раце нозе, но некои немаат проблем со густината на влакна и можат да си дозволат и повеќе слобода тоа е ок според мене. Меѓуножјето сум повеќе за средина, ни премногу ни ич, да се има до знак што е тоа. :icon_lol:

Е таков примерок чекав. Тебе да ти каже девојката или жената да се избричиш, зашто на неа и смета, ќе се избричиш ли?
Таа мора да биде мазна, средени раце, нозе, а ти не, т.е. ти се средуваш каде што сакаш.

Депилирањето за атер е она што ми пречи.[DOUBLEPOST=1398364195][/DOUBLEPOST]
a koi se tia drugi pricini ? :icon_lol:

ne jas vaa godina pletenki ci pletam nova moda da pustam nz dali ce ja odobris

Кога се бричиш за атер.
Ти се депилираш, не знам дали ќе ти пораснат до летото за плетенки.

Се е до вкус, а за вкусови не се разговара. Али кога веќе разговараме, колку и да им е тоа мажествено на некои девојки до орангунтан да спијат, мене ми е тоа одбивно. И помина времето на мерење машкост преку влакна, сега машкоста се мери на други начини, барем јас така гледам на работите :).

Правевме деновиве муабет со домаќинот и рече ако извози некоја тура со точакот, ќе си ги избричи нозете.
Се заканив одма со брачна криза.

@langelina Секоја девојка внимава на својот изглед, добро има и исклучоци, можеби ти, јас го почитувам тоа али тоа е твое право или право на девојките како ќе изгледаат. Јас таму кај што се средувам е мое право ипак сум машко и треба да изгледам како машко, а ако на девојката не и се допаѓа тоа слободно наместо маж нека си бара жена ( ако сака мазни ‘‘ствари‘‘ ). Претпочитувам средени девојки бидејќи како што реков во денешно време ретко која девојка не внимава барем на својот изглед, во овој смисол јас не сум единка која ќе бира, козметиката кај девојките е длабоко навлезена. Не кревам галама ако на девојката и се гледале 5 влакна или што знам. Секој е различен постојат девојки на кои не им требаат ни депилации бидејќи имаат ретки и светли влакна и тоа ми е сосема ок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom