.:MadMan:.
Ретардиран
- Член од
- 20 август 2010
- Мислења
- 843
- Поени од реакции
- 1.781
Коа ќе прочитам некој/а дека сака жбунче, грмушка, волна, тепих и што уште не ми паѓа по едно влакно од мака....
...Natural women my ass....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа глуп бил ако имал убави веѓи и отишол да го унеарнат! Таму се иде доколку не ти се добри веѓите, јас на пример имам идено во салони и ми ги имаат праено ама не ми се допаѓа зашто те праат како жена и личев на транссексуалец. Сега си ги средувам сам и сосема ми се нормални и убав сум.Муабетот ми е, ако почнеш да размислуваш за што се’ служат половите органи, од се’ ќе ти се згади. И спермата не е ккојзнае што на вкус, па ја голтаме.[DOUBLEPOST=1398349471][/DOUBLEPOST]
Имав еден млад комшија, имаше убави веѓи, ама отиде на чупање, за да му бидат уште поубави. И да, беа поубави, но дечкото навистина доби женскаст изглед.
Отишол на чупање веѓи?Имав еден млад комшија, имаше убави веѓи, ама отиде на чупање, за да му бидат уште поубави. И да, беа поубави, но дечкото навистина доби женскаст изглед.
Отишол на чупање веѓи?
Да не иде негде и на заби миење и нокти сечење?
Инаку ја се бричам и кратам таму кај што сметам дека е потребно. Притоа се водам од практичност и естетика. Тоа го правам заради себе си, а не заради партнерката.
Јас сум силна жена која знае што сака.
и за тоа ли се иде на козметичар...Комшијата отиде на козметичарка да му ги чупа веѓите.