Влакнести или мазни?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Kakov go obozavate pubicniot mashki/zenski del?

• Celosno depliran

Гласови: 266 63,9%
  • Poludepiliran (triagolnice,isfarbano...)

Гласови: 104 25,0%
  • Ne depiliran

Гласови: 46 11,1%

• Вкупно гласачи
    416
Коа ќе прочитам некој/а дека сака жбунче, грмушка, волна, тепих и што уште не ми паѓа по едно влакно од мака....:rolleyes:...Natural women my ass....

50a47e79afa96f1ff40012e4.gif

@perez9 втор пат те бришам, трет пат знаеш што следи.

Муабетот ми е, ако почнеш да размислуваш за што се’ служат половите органи, од се’ ќе ти се згади. И спермата не е ккојзнае што на вкус, па ја голтаме.:P[DOUBLEPOST=1398349471][/DOUBLEPOST]

Имав еден млад комшија, имаше убави веѓи, ама отиде на чупање, за да му бидат уште поубави. И да, беа поубави, но дечкото навистина доби женскаст изглед.
Епа глуп бил ако имал убави веѓи и отишол да го унеарнат! Таму се иде доколку не ти се добри веѓите, јас на пример имам идено во салони и ми ги имаат праено ама не ми се допаѓа зашто те праат како жена и личев на транссексуалец. Сега си ги средувам сам и сосема ми се нормални и убав сум.

За жените целосно депилирани, може малку оставени влакна на интимните делови. А јас избричен секаде освен на нозете, нозете никогаш не сум ги депилирал или бричел, ептен ми е гејски . Летно време кога ми се обраснати малку ги кратам со ножички, ептен да не личам како орангутан во нозете . А прво правило ми е жена со недепилирани нозе не ебам, мислам бљак, најгадно нешто :sick::sick: :confused: . Боље на интимни делови нека има влакна отколку на нозе, што знам за жена понормално ми е меѓу нозе да биде влакнеста отколку на колена .

Мразам вланка. Кај дечки ми е одбивно кога ќе видам посебно на грб, бљаккк:rolleyes: Вукодлак..
Се е прашање на вкус, некои може сакаат ...Но мене воопшто не ми изгледа убаво, на пример вежба има тело топ и љубовен тепих - погадно нема!...А и плус не е хигиенски воопшто.

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5
Имав еден млад комшија, имаше убави веѓи, ама отиде на чупање, за да му бидат уште поубави. И да, беа поубави, но дечкото навистина доби женскаст изглед.
Отишол на чупање веѓи?
Да не иде негде и на заби миење и нокти сечење?

Инаку ја се бричам и кратам таму кај што сметам дека е потребно. Притоа се водам од практичност и естетика. Тоа го правам заради себе си, а не заради партнерката.
Јас сум силна жена која знае што сака.

Отишол на чупање веѓи?
Да не иде негде и на заби миење и нокти сечење?

Инаку ја се бричам и кратам таму кај што сметам дека е потребно. Притоа се водам од практичност и естетика. Тоа го правам заради себе си, а не заради партнерката.
Јас сум силна жена која знае што сака.

Комшијата отиде на козметичарка да му ги чупа веѓите.

Што сакаш да кажеш со болдот? И ти ли си и машко и женско?

Еднаш прочитав негде дека маж шо се депилира на гради, раце и нозе, мора да се депилира и на пи*ка. :)
На крај овој шо се депилираше таму стварно излезе пи*ка али тоа е башка тема.

Значи апсолутно КОН за депилирани мажи. Напраени бетер од жена. Под пазуви признавам, дури и минимално подрастено сепак не стои лошо маж е. Но за гради, корнење со ленти мислам.. :facepalm:

Е дну дна ми е маж со кубени веѓи. Ми се плаче кога ќе слушнам дека почнале и по козметичарки, као ФОРМА ДА МИ ДАДЕ ПОСЛЕ ЈАС КЕ СИ ГИ КУБАМ ДОМА и му дала типката иста форма како и на сите други 100 жени шо ги куби у салонот и овој шета ко унакажан. Искорни две, три шо стварно стрчат, потсечи ги да не се праат љуљина од нив, ама не обликувај ги побогу!!

se znaje koje zensko koj masko koj treba da se deplira

Депилирани дефинитивно!

Кај женските е подобро скроз мазни, максимум може една тенка линија.. А за кај мене лично ко машко, не сакам да сум скроз мазен, balls и подоле мазен али над корен оставам фризура во нормална висина :)

Од еволутивна гледна точка ќе стане неизбежно и мажите да се депилираат секаде.
Како што доаѓаат новите генерации нормално е да имаат различна перспектива и различни вкусови од претходните, односно вкусови соодветни на сегашните трендови. Така е и секогаш ќе биде така, постарите не го сфаќаат тоа, како што и вашите родители/баби-дедовци не сфаќаат многу работи што вие ги правите и начинот на кои вие размислувате тоа е генрацискиот јазол и колку да се противиме метросексуалноста е се повеќе дел од новите западњачки трендови.
А двојните општествени стандарди во поглед на полова разлика и еднаквост ги има сеуште но и тие полека полека се намалуваат така да и „машкоста“ превзема друг облик.
Али ипак јас мислам дека машко без бар малку влакна на раце/нозе не е машко(односно оној што ги депилира постојат и такви кои воопшто немаат ,а не можеме да судиме машкост ако за тоа е крива ДНК)

Јас пак да си прашам...
Има ли денес воопшто некоја, која го чита ова, и да има жбунче таму долу?

Мазни што може повеќе. Сакам да ебам цивилизиран човек, а не неандерталец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom