Radiohead

tumblr_n122y7anvz1tpg2iko1_500.gif

large.gif

Морав. :D :D :D

Да беше ова во темана за Премиер Лига му одговараше само едно зборче...комплекс.
:D

The guy sounds like what happens when you give a toddler a toy microphone and let him go nuts. If you gave a 5-year-old a Moog synthesizer, recorded him dicking around for an hour, and released it as a new Radiohead album called Moon Princes, nine out of ten fans wouldn’t be able to tell the difference. “Five stars, their most complex, ambitious work to date.” - some schmo at Rolling Stone.

:pos:

Капирам дека музичките уредници на нашиве радија сакаат таксистите да потонат, да залулаат, да го попушат вечниот сон, па затоа радиската програма е таква каква што е. Но рецимо, доколку енџреј, турви (и скај) би биле уредници (на сите можни рејдија ин маќедонија) тогаш сигурно професијата таксист би изумрела, а ние би научиле да летаме вит рејдиохед. #пиџн

2ra strana..

Тhom ми мумла нешто во позадина, додека пречекорувам некои фиктивни, димензионирани линии и тонам. А пак Johnny ми вбризгува адреналински фиксови со рифовите и ме враќа. Колку дисфункционално функционираат. Во цел тој ролеркостер јас незнам дали да повраќам или да се смеам. Ама ќе пијам покасно чај со рум и ќе ми каже. Се што ми фалело во животот било константа. Стабилна и прекрасна и реална.

Па.. еве. <3

:X3::X3::X3::X3::X3::X3::X3::X3::X3::X3::X3::X3::X3::X3::X3::X3::X3::X3::X3::X3::X3::X3::X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom