Ај мери си го пакДали притисокот може да предизвика силни главодболки?
Сеа си го мерев, 130/70 ми е. Глеам на нет дека нормален е 120/80.
Обично ми е низок инаку.
Ист ми е.Ај мери си го пак
Повелете и другпат.Фала на чоекон шо ми кажа за маста! А има ли некоја посебна ‘терапија‘ со неа аkа колку да се нанесува, на кој интервал etc.
PS: За јекодерм зборам.
Какво топче? Опиши дијаметар, на која длабочина под кожата е, ако е на кожата која боја е,..... се што се гледа опиши.Фала.
Инаќе сеа ја на десната града нели кај брадавицата кога се пипнам ко нешо топче има и то ме боли. Е од шо е тоа?
Ринастоп за нос, и фервекс за настинка.Веќе два дена носот тече ненормално,ве молам кажете некој лек! Претпоставувам се работи за симптоми на обична настинка, но ако имате некој предлог, слободно повелете!
Пијам аспирин наизменично со фервекс, многу чаеви,досега не помогна. Утре ќе пробам со овие ринастопРинастоп за нос, и фервекс за настинка.
Аспирин баш и не мораш да пиеш за настинка. Освен ако се појави зголемена телесна температура, тогаш да.Пијам аспирин наизменично со фервекс, многу чаеви,досега не помогна. Утре ќе пробам со овие ринастоп
Значи не се гледа а онака може да се осети при пипкање и онака некогаш ме боли некогаш не, коа вежбам повеќе ме боли и тоа. Нз друго како да опишам.Какво топче? Опиши дијаметар, на која длабочина под кожата е, ако е на кожата која боја е,..... се што се гледа опиши.
Може да биде некоја жлезда.Значи не се гледа а онака може да се осети при пипкање и онака некогаш ме боли некогаш не, коа вежбам повеќе ме боли и тоа. Нз друго како да опишам.
Инаку не е нешто ептен озбилно нели?Може да биде некоја жлезда.
Појди на лекар, да те види и ќе ти каже.