Ај мери си го пакДали притисокот може да предизвика силни главодболки?
Сеа си го мерев, 130/70 ми е. Глеам на нет дека нормален е 120/80.
Обично ми е низок инаку.
Ист ми е.Ај мери си го пак![]()
Повелете и другпат.Фала на чоекон шо ми кажа за маста! А има ли некоја посебна ‘терапија‘ со неа аkа колку да се нанесува, на кој интервал etc.
PS: За јекодерм зборам.
Какво топче? Опиши дијаметар, на која длабочина под кожата е, ако е на кожата која боја е,..... се што се гледа опиши.Фала.
Инаќе сеа ја на десната града нели кај брадавицата кога се пипнам ко нешо топче има и то ме боли. Е од шо е тоа?
Ринастоп за нос, и фервекс за настинка.Веќе два дена носот тече ненормално,ве молам кажете некој лек! Претпоставувам се работи за симптоми на обична настинка, но ако имате некој предлог, слободно повелете!![]()
Пијам аспирин наизменично со фервекс, многу чаеви,досега не помогна. Утре ќе пробам со овие ринастопРинастоп за нос, и фервекс за настинка.![]()
Аспирин баш и не мораш да пиеш за настинка. Освен ако се појави зголемена телесна температура, тогаш да.Пијам аспирин наизменично со фервекс, многу чаеви,досега не помогна. Утре ќе пробам со овие ринастоп![]()
Значи не се гледа а онака може да се осети при пипкање и онака некогаш ме боли некогаш не, коа вежбам повеќе ме боли и тоа. Нз друго како да опишам.Какво топче? Опиши дијаметар, на која длабочина под кожата е, ако е на кожата која боја е,..... се што се гледа опиши.
Може да биде некоја жлезда.Значи не се гледа а онака може да се осети при пипкање и онака некогаш ме боли некогаш не, коа вежбам повеќе ме боли и тоа. Нз друго како да опишам.
Инаку не е нешто ептен озбилно нели?Може да биде некоја жлезда.
Појди на лекар, да те види и ќе ти каже.