Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фанови на Арсенал пецкаат. Ако.
Друго, Вилиан бил лош? Па Вилиан беше единствениот на терен денес што сакаше да победи. Дечкото откако дојде се наметна и стана круцијален дел од екипата, одлично игра, има одлични голови, асистенции, и во споредбата со вашиот скапоцен камен Озил кој го купивте за 50м неможе ни да се споредува. Ама ако веќе пецкате, фатете се за Торес, оти има логика, вака се губите со глупи постови.
Ако освоил ФА Куп Арсенал автоматски Венгер не бил специјалист за губење, е овој пост го покажува колку ниско сте паднати и со очекувања и со се драги фанови на Арсенал. Челзи барем не губи од свои ривали со по 6 парчиња во своја мрежа како да играш фудбал против ботови на ПЕС.
Нема да го цитирам членот, се знае кој е најлигав член на темава и општо на форумов а е фан на Арсенал.
Со здравје.
И сега идеме :Aj sega da pocneme so broenje
Sterling 1
Januzaj 0000000000000000000
![]()
И сега идеме :
Клеверли 2 Суарез 1
Јанг 3 Стариџ 1
Фердинанд 6 Карагер 0
Гигси и Сколси ги оставам за другите
Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk
Јас славам титула? Те молам посочи ми каде...Многу брзо се осудвите да славите, поготово досадниов и Рики.
Полека.
A ti ke mi prakas iljadarka?Aбе 6 бода е разликата со Сити кој има утакмица помалку, значи 3 бода, Ливерпул губи од Челзи, Сити добива се до крај и бем Сити шампион.
Пак на гол разлика![]()
Јас славам титула? Те молам посочи ми каде...
Сериозно многу бев гладенПа чим си тргнал до седмица..![]()