Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
за што?@Ilumious @Џони Вајсмилер Нешто да не имате да кажете ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за што?@Ilumious @Џони Вајсмилер Нешто да не имате да кажете ?
За пеналов дали беше или не пошто јас мислам дека има едно правило ама не сум сигурен дали е точно па вие да пишетеза што?![]()
@Ilumious @Џони Вајсмилер Нешто да не имате да кажете ?
шо да кажам 1 ја имав..колку да ми го исполни условот 1.20 помочан коефициент..арно олаф ми велеше да не ја играм ама јас ретардиран како да не знам какви се Сандерленд
За пеналов дали беше или не пошто јас мислам дека има едно правило ама не сум сигурен дали е точно па вие да пишете![]()
искрено не го видов јас пеналов, Металург ја пуштив, второ полувреме не гледавЗа пеналов дали беше или не пошто јас мислам дека има едно правило ама не сум сигурен дали е точно па вие да пишете![]()
FA si najde novo milenice. Normalno na celo so bratenec a ne so nekoi stranci
![]()
Ne sum pocnal uste. Epten nevpredvideno mi dojde ovaги собра цитатите?
Да, затоа што никогаш сте немале примено петарда од најголемиот градски ривал на домашен терен.Фанови на Арсенал пецкаат. Ако.
Ако освоил ФА Куп Арсенал автоматски Венгер не бил специјалист за губење, е овој пост го покажува колку ниско сте паднати и со очекувања и со се драги фанови на Арсенал. Челзи барем не губи од свои ривали со по 6 парчиња во своја мрежа како да играш фудбал против ботови на ПЕС.
Нема да го цитирам членот, се знае кој е најлигав член на темава и општо на форумов а е фан на Арсенал.
Со здравје.
Ne sum pocnal uste. Epten nevpredvideno mi dojde ova![]()