Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
шо да кажам 1 ја имав..колку да ми го исполни условот 1.20 помочан коефициент..арно олаф ми велеше да не ја играм ама јас ретардиран како да не знам какви се Сандерленд
:cuc:

Не беше пеналче ова али топ испадна за нас..малце среќа и ние да видиме.

За пеналов дали беше или не пошто јас мислам дека има едно правило ама не сум сигурен дали е точно па вие да пишете :D

немаше никаков пенал....иако од таа поставеност на судијата беше тешко да се одлучи сепак не смееше така помошникот да реагира и да мафта со знамето како некој ретардиран кога јасно се виде дека Алтидор сам падна

За пеналов дали беше или не пошто јас мислам дека има едно правило ама не сум сигурен дали е точно па вие да пишете :D
искрено не го видов јас пеналов, Металург ја пуштив, второ полувреме не гледав :)

Фанови на Арсенал пецкаат. Ако.
Друго, Вилиан бил лош? Па Вилиан беше единствениот на терен денес што сакаше да победи. Дечкото откако дојде се наметна и стана круцијален дел од екипата, одлично игра, има одлични голови, асистенции, и во споредбата со вашиот скапоцен камен Озил кој го купивте за 50м неможе ни да се споредува. Ама ако веќе пецкате, фатете се за Торес, оти има логика, вака се губите со глупи постови.
Ако освоил ФА Куп Арсенал автоматски Венгер не бил специјалист за губење, е овој пост го покажува колку ниско сте паднати и со очекувања и со се драги фанови на Арсенал. Челзи барем не губи од свои ривали со по 6 парчиња во своја мрежа како да играш фудбал против ботови на ПЕС.
Нема да го цитирам членот, се знае кој е најлигав член на темава и општо на форумов а е фан на Арсенал.
Со здравје.

Ајде ајде ајде , нека паднат топките мирно и нервозата нека се радуваат Ливерпул до Недела 13:00 ( незнам што може да биде ) ама веројатно ќе тепаат , после Палас ( незнам што може да биде ) веројатно тепаат .

Реално заслужуваат титула и нека ја земаат ;)

Судијата 12ти играч на Сандерленд, ама па од друга страна мизерна игра од Челзи.
Јбг, покопачки фудбал форсираат Сандерленд. :icon_lol:

Фанови на Арсенал пецкаат. Ако.
Ако освоил ФА Куп Арсенал автоматски Венгер не бил специјалист за губење, е овој пост го покажува колку ниско сте паднати и со очекувања и со се драги фанови на Арсенал. Челзи барем не губи од свои ривали со по 6 парчиња во своја мрежа како да играш фудбал против ботови на ПЕС.
Нема да го цитирам членот, се знае кој е најлигав член на темава и општо на форумов а е фан на Арсенал.
Со здравје.
Да, затоа што никогаш сте немале примено петарда од најголемиот градски ривал на домашен терен. (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom