Da be, odamna.Испадна добра снимка за Saving Mr. Banks?
Мене ми вредеше. За тебе не одговарамItno bese brad!
De nekoj od temava da mi kaze dali vredi Saving Mr.Banks, nekako.. ko da me mrzi.
Има сигурно и во други филмови, ама мене не ми се гледаниМене ми вредеше. За тебе не одговарам[DOUBLEPOST=1397910363][/DOUBLEPOST]@Goodfella Такви сцени со вулкани имало и во дргуи филмови, ама видиш тоа со бирањето меѓу колите ни на крај памет не ми текна
![]()
Хахаха ова како да го опишуваш Scenic RouteThe Art of the Steal е филм со најлош хумор за 2014. Крајот е крш со обид за твист со најепик објаснување што се случило, mind blowing. Најкриво ми е што бев замајан од лошото дејствие на филмот што скоро и да заспав па не успеав да го предвидам крајот.
9/11 ваљда./@dragonsky - Има ли време кога Холивуд не бил ориентиран таму каде се молзат највеќе пари?
Нема теоретски шанси да бидеме задоволни сите од листата на IMDB, премногу е вкусот релативен кога станува збор за рангирање на најдобри филмови на сите времиња.Pulp Fiction претерано overrated, филмот е ок, интересен за гледање, но да виси на top 5 на ИМДБ, I don't think so...
Добро тоа да, кога сакам да глеам филм не се препуштам на оценката на имдб, туку по plot-от и по препораките на членовите, но до сега немам сретнато мислење дека е преценет тука на форумов, изгуглав малце и видов дека голем број мислат дека е, но секако станува збор за вкус.Нема теоретски шанси да бидеме задоволни сите од листата на IMDB, премногу е вкусот релативен кога станува збор за рангирање на најдобри филмови на сите времиња.
Јас не се замарам со рангот кој го има Pulp Fiction, а и другите филмови на оваа листа, но Pulp Fiction е прејак.
Од атмосфера до дијалози и како се одвива приказната, све е многу јако изведено.