Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Може бе, Сити кикснува една, ние ги тепаме сите други, со Челзи вадиме нерешено откако у 94та Лампард му ја пушта на Суарез да даде гол за 1-1. Сите среќни, све е вратено на свое место, а @Донев?
Со таа разлика што тогаш Ливерпул не беше ни блиску до шанса за титула како што е челзи сега.

Со таа разлика што тогаш Ливерпул не беше ни блиску до шанса за титула како што е челзи сега.
Како што реков пред неколку страни, сепак ни должат титула :)

Мене искрено ми се лоши од дечурлана шо навива за челзи од пред една година и од клуб како челзи со 5 години традиција , и со миљонните на абрамович , и уште читам споредби со арсенал , со ливерпул ???? Срамота е да се праи споредба

Sent from my iPhone using Tapatalk

Мене искрено ми се лоши од дечурлана шо навива за челзи од пред една година и од клуб како челзи со 5 години традиција , и со миљонните на абрамович , и уште читам споредби со арсенал , со ливерпул ???? Срамота е да се праи споредба

Челзи веќе 12-13 години е во врвот на табелата. Децата што тогаш почнувале да следат фудбал сеа се 20+ години ... Сигурно коа си бил дете или ќе навиваш за тим што е шампион, или за тимот за кој навива татко ти / дедо ти. Така да глупа ти е логикава. Башка и пред да дојде Абрамович, Челзи си беа при врвот, можда не топ4 али нешто како Мојсовиот Евертон.

А тоа традиција, заеби. Нема веќе традиција. Башка и коа почнувале останативе тимови, почнале без традиција, па некој инвестирал во нив, дали материјално или на поинаков начин, важно инвестирал и ги направил еден од најдобрите, па почнале да градат традиција. Така и сеа се прави.

Па срамота е да ги споредуваш со Челзи и тоа што имаат освоено во поново време, пошо нели Челзи има освоено се, а тие ништо.
Туку, не ти е доцна за седење пред компјутер? Дека си утре рано на градинка затоа

А што да прават што се помали у случајов од тебе?не се они криви што се родени у ерата на Абрамович.А ти памтиш какво добро тимче беа Челзи со Фло, Зола,Виали Гронхјер,ама знаеш кој фактор беа у Англија?никаков.Никако да сфатите дека парите го вртат фудбалот и тоа е тоа.За мене искрено Челзи не е вештачки тим,у никој случај.Ама затоа Псж,Монако,и те како се проекти кој се гураат на сила,бес никаква историја и концепт.

А што да прават што се помали у случајов од тебе?не се они криви што се родени у ерата на Абрамович.А ти памтиш какво добро тимче беа Челзи со Фло, Зола,Виали Гронхјер,ама знаеш кој фактор беа у Англија?никаков.Никако да сфатите дека парите го вртат фудбалот и тоа е тоа.За мене искрено Челзи не е вештачки тим,у никој случај.Ама затоа Псж,Монако,и те како се проекти кој се гураат на сила,бес никаква историја и концепт.

ПСЖ и Монако немаат историја ? :)

ПСЖ и Монако немаат историја ? :)
ПСЖ е формиран 1970. И сигурно не е класик клуб од Франција. Ама небитно, ако Манчестер стварно му понуди 260,000 фунти плата на Крос и тие официјално ќе се откажат од било каква традиција и глупости, оти во модерниот фудбал традицијата е за сиромашни. :D

Па срамота е да ги споредуваш со Челзи и тоа што имаат освоено во поново време, пошо нели Челзи има освоено се, а тие ништо.
Туку, не ти е доцна за седење пред компјутер? Дека си утре рано на градинка затоа

Вака да ти кажам пријателе, дека си за во градинка ти се гледа и од профил сликата :))) за мене си дете , друго јас никаде не спомнав дали има освоено или нема само кажав дека има смешна историја , го знам челзи од кога беше просечна екипа со марио мелхиот ,хаселбланк зола и остала компанија а ти тогаш највероватно незнаеше шо претставува зборо фудбал не па друго , така да не се пали како мајмун одма :)))) крстете се на абрамович дури ви е тука[DOUBLEPOST=1397611122][/DOUBLEPOST]

Јас кажав дека е срамота да споредуваш нафташи како челзи , сити , псж ,монако етц со клуб шо има традиција и реноме !! а ти сакаш да ми кажиш дека челзи не е во таја категорија и не е вештачки клуб ???

Последно уредено:
ПСЖ е формиран 1970. И сигурно не е класик клуб од Франција. Ама небитно, ако Манчестер стварно му понуди 260,000 фунти плата на Крос и тие официјално ќе се откажат од било каква традиција и глупости, оти во модерниот фудбал традицијата е за сиромашни. :D

ПСЖ е мержнат со клубот Стејд Сент Жермент (или како и да се изговара) кој е основан во 1904 година.

Како и да е, глуп муабет, за кој клуб вредело да се навива, за кој не вредело. Тоа мене ме нервира кај овие што навиваат за Ливерпул. Некои навивачите ги двојат пред и после 2005та. Глупости, невидени, навивам за кој сакам, од сопствени причини. Демек само ако навиваш за слаб клуб, што не победува, тогаш не си глорихантер и таквиот можеме да го признаеме како вистински навивач :)

Другово, сФе пластика :D

ПСЖ е мержнат со клубот Стејд Сент Жермент (или како и да се изговара) кој е основан во 1904 година.

Како и да е, глуп муабет, за кој клуб вредело да се навива, за кој не вредело. Тоа мене ме нервира кај овие што навиваат за Ливерпул. Некои навивачите ги двојат пред и после 2005та. Глупости, невидени, навивам за кој сакам, од сопствени причини. Демек само ако навиваш за слаб клуб, што не победува, тогаш не си глорихантер и таквиот можеме да го признаеме како вистински навивач :)

Другово, сФе пластика :D
Па добро го напиша, али ако сакаш типично француско изговарање е "Стед Сан'Жермо", али така ПСЖ би биле "Пари Сан'Жермо" значи добар си :D

Па добро го напиша, али ако сакаш типично француско изговарање е "Стед Сан'Жермо", али така ПСЖ би биле "Пари Сан'Жермо" значи добар си :D
Некогаш си многу корисен. Некогаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom