Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.577
izgleda Gundogan go prodolzil dogovorot so Dortmund do 2018 godina.Samo da ne go macat povredite i da pocne asalno da igra.
Do 2016ta znaci edna godina plus. Ima spekulacii deka klubot ima opcija da prodolzi potoa za dve godini ama so odkupna klauzula za igracot. Kolku e ova tocno ne znam.izgleda Gundogan go prodolzil dogovorot so Dortmund do 2018 godina.Samo da ne go macat povredite i da pocne asalno da igra.
Како и што рече брат му/татко му (агент нз кој му беше ),дека тие прво со Дортмунд ќе преговараат.Така да паметна одлука,бидејќи ретко кој ја знае неговата состојба во моментов а и тешко дека некој клуб ќе го бараше кога цела година ја помина на рехабилитација.Do 2016ta znaci edna godina plus. Ima spekulacii deka klubot ima opcija da prodolzi potoa za dve godini ama so odkupna klauzula za igracot. Kolku e ova tocno ne znam.
Realno ako ne bese povredata nemase da prodolzi, tatkomu go forsira kako sto e i kaj drugite igraci so turska pozadina. Ama sega i nemase izbor kako sto vikas nikoj ne ni go zema.Како и што рече брат му/татко му (агент нз кој му беше ),дека тие прво со Дортмунд ќе преговараат.Така да паметна одлука,бидејќи ретко кој ја знае неговата состојба во моментов а и тешко дека некој клуб ќе го бараше кога цела година ја помина на рехабилитација.
Да така е.Уште на почеток на сезоната почна татко му со тие муабети за преселба во друг тим.Но како викаат старите,домашниот есап никогаш не излага на пазар.Realno ako ne bese povredata nemase da prodolzi, tatkomu go forsira kako sto e i kaj drugite igraci so turska pozadina. Ama sega i nemase izbor kako sto vikas nikoj ne ni go zema.
Игорче коа ти викав дека нема врска муабетот за Гиндоган у Баерн и дека нема да го земат....Do 2016ta znaci edna godina plus. Ima spekulacii deka klubot ima opcija da prodolzi potoa za dve godini ama so odkupna klauzula za igracot. Kolku e ova tocno ne znam.
Vo ovaa sostojba ne ama sledna godina ako zamine Kroos?Игорче коа ти викав дека нема врска муабетот за Гиндоган у Баерн и дека нема да го земат....
А Обама ако стане белец?Vo ovaa sostojba ne ama sledna godina ako zamine Kroos?
Ke vidime Cento, ama se na toa mi mirisa, normalno ke zavisi kako ke se vrati Gündogan.А Обама ако стане белец?