Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
А шо му фалеше на Last Survivor? Мислам освен очигледната Јенки пропаганда шо ја имаше од повече, другото ми беше океј...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.444
Поени од реакции
6.120
А шо му фалеше на Last Survivor? Мислам освен очигледната Јенки пропаганда шо ја имаше од повече, другото ми беше океј...
Valjda za Lone Survivor prajs muabet :D. Inace potpolno se soglasuvam,aku ja trgnis propagandata imas odlicna i tenzicna akcija .

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Lone Survivor
Ко прво и основно : Филмот е тешко спонзориран од армијата се со цел да се привлечат мутавите американски инбриди во војска.
Второ : Опасно добра акција, пукање али сакаш, режијата сварно добра, Волберк и компанија одлични.
7/10

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Funny story го гледам Хобитот и сеа се појави Орландо, самовилата изгледа многу постаро од Фродо, oh the irony.
До кога ли ќе изгледа на 18годишник Елајџа?

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.224
Поени од реакции
8.332
Јас прв пат у живот го гледам и сакав да пишам колку бил добар, али се фатив сеа за black hawk down.
Зашто бе @dragonsky не ти чини рајан? Баш е добар. Да беше на пример за војната во виетнам или ирак авганистан, тогаш ќе беше најголемото срање, поголемо дури и од last survivor (со волберг), но овој е за 2СвВојна и баш затоа е добар.
Little confession солзи леев кога го скинаа рибици
http://www.imdb.com/title/tt0386064/?ref_=nv_sr_6

ќе лееш повеке солзи

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Ај препорачајте некои филмче со шпионажа :)

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Зш лол изгледа на добро филмче

заедно со ровер ќе бидат полн погодок од ваков тип

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Нешто ново за Скопје Филм Фестивал четиринаесетка има ? :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Да не знаете случајно од колку саат се мтв наградите, на два ума сум дали да ги гледам или не.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Спајдермен, meh.
Веќе видено, малце изменета приказната али океј +1 за Ема Стоун, единствена светла точка во цел филм.

А што беше финтата со Ајрон Мен 3 ? Катастрофа...
И во двава филмови немаше лоши ликови т.е. немаше изграден villain, ни карактер ни ништо.
Двајцата со недостатоци имаат желба да станат перфектни, едниот сакаше сите луѓе да ги направи гуштери, а кај ајрон мен појма немам што се дешаваше.

Искина. Се надевам на трет дел и негово будење. :sneaky:

Kajgana Shop

На врв Bottom