Досега не сум бил во ЦГ на одмор па сакав да прашам од поискусните тука, како е, каде е најдобро да одат 3 пара кои досега не биле странство на летување?
Како што ти кажаа погоре, Сутоморе ви е ефтина и добра солуција. Бев минатото лето и ептен ефтино поминавме. Имаше многу млади, значи не е пензионерско место. Не дека има што да видиш во градчето, ама за забава е топ (не очекувај ко у Закинтос да е). Сите опуштени, се журкаат, ретко се наоѓа по некоја девојка во штикли, сите се на ниско (ова инфо е за девојките

).
Цената на храната е речиси иста ко тука. Исто и пиењето навечер. Текила 1 евро, пиво околу 2 евра, 10 топки сладолед 1 евро, чадор на плажа 5 евра, крстарење до Будва е 10евра (ма да јас не отидов дека мн рано тргаше бродот, околу 9 сабајле), сместувањето е од 5 евра, па нагоре, somersby е 1 евро (мислам дека над 30 испив) итн.
Навечер ечи турбофолк на сите страни. Секоја вечер различни "ѕвезди" гостуваа

Ако сте ептен против тоа, тогаш подобро одете на друго место. Се наоѓаше и по некоја журка со странска музика ама реткост е тоа. Во 1 по полноќ завршуваат журките и сите се упатуваат на градската плажа

Многу им е глупо тоа, треба до 4-5 барем да не затварат ама ај. Има и дневни журки на неколку плажи. Јас највеќе одев на Cuba Libre. Најмногу ми се свиѓаше музиката, водата беше најчиста таму и сл.
Како што кажа
@Solid, ни јас не би одела по втор пат. Иако убаво си поминав, ако отидам по втор пат мислам дека нема да биде ништо поразлично, веќе се ќе ми е видено.