UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Финалето се игра во Португалија. Челзи го има најдобриот португалски менаџер, Реал го има најдобриот португалски играч. Глејте ја големата слика.
Ви реков :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
Цела сезона иам чувство оти му дојде времето на Реал за титула. Ждребот ни донесе уште еден класик, Реал-Баерн, уште од детенце ептен се радувам на овој двобој. Ќе биде прејака утакмица сигурно, едвај чекам. Од друга страна Атлетико-Челзи, повторно според мене израмнет натпревар. Појма неам, не гледам фаворити ни во едниот ни во другиот двомеч, ама би сакал гледаме Мадридско финале. :) Како што кажав, според мене редно е Реал и Роналдо да дојдат до титулата. :)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Toa ! Ми се оствари желбата. Симеоне вс Мурињо.

Шансите 50-50 на Атлетико-Челзи, 70-30 за Баерн-Реал. Мислам дека најдобар ждребот излезе за Баерн. Видовме дека тешко се носеа со Челзи во супер купот, Атлетико не го познаваат доста добро, можеше да биде проблематичен, а вака Реал им се вечни пациенти и по се изгледа ќе биде 3то последователно финале за Баерн. Исто ги избегнавме можните досадни мечеви(Баерн-Челзи и Баерн-Атлетико), така да очекувам добар фудбал и на двата меча и секако се надевам Пеп ќе биде првиот менаџер што ќе ја одбрани титулата во ЛШ :D

Дај не завркавај. 50-50 се шансите и во двата дуели.

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Кутри навивачи на другиве клубови ги направија Реал тим од втора лига како да немаат шанси против Баерн кој годинава не ја игра истата игра од лани и не е толку доминантен . Ама почекајте малце има време до 30 април тогаш кај ќе се криете ?
:confused: Сакаш да кажеш дека Реал има подобра сезона од Баерн. Реално Баерн е фаворит, Реал си е Реал. Ти од еден двобој со Ман УТД сакаш да кажеш дека Баерн не е доминантен како лани. Бројките те негират.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961

Дај не завркавај. 50-50 се шансите и во двата дуели.
Остај го не гледаш дека е фан на барса а тие се необјективни цело време .[DOUBLEPOST=1397213626][/DOUBLEPOST]
:confused: Сакаш да кажеш дека Реал има подобра сезона од Баерн. Реално Баерн е фаворит, Реал си е Реал. Ти од еден двобој со Ман УТД сакаш да кажеш дека Баерн не е доминантен како лани. Бројките те негират.
Дуел со Манчестер , дуелот со Арсенал каде што кружеа околу 16м цело време со играч повеќе , за во лигата не правам муабет дека моментално Германската е иста како Италија каде што шампионот е класа подобар од останатите што се борат за Европа , а 3 класи над другите.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Реал - Челзи финале, Гејналдо вс Мурињо на домашен терен двајцата, ќе биде јако.:pipi:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не, знам дека се тие него мислев кој двобој на кој датум е. Собирот ни зависи од ова, изгледа пак ќе ја поместуваат утакмицата на 27ми ако Челзи игра на 29ти април....у курац!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Не, знам дека се тие него мислев кој двобој на кој датум е. Собирот ни зависи од ова, изгледа пак ќе ја поместуваат утакмицата на 27ми ако Челзи игра на 29ти април....у курац!
Јбг, мора некој и во Европа да ја претставува Англија :)

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
А жреб за финале ќе има?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop