UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Атлетико,Симеоне,Тиаго... :cuc:

D

Deleted member 70912

Гостин
Карма зошто после голот на Миранда у финалето од купот лани против Реал, ја стае неговата слика. Е сега дојде време истите Атлетико да ве испаднат од ЛШ, затоа.
(И провокацијата беше специјално наменета за него, не за сите. Не сакам да провоцирам. Ама него одамна го чекав) :D

Take it easy бе :D Ама одамна те чекав и го дочекав моментот, тоа е целата работа :D
Брат не заебавај,прво види кога сум регистриран на форумов.. а Атлетико-Реал Копа Дел Реј се одигра на 17 мај 2013... не дека сакав баш оваа слика да ја турам,барав на десктоп некаква слика и оваа си ја имав зачувано од тогаш.. и ете се најде баш таа да биде... Не сум провокатор,али постов нема врска со тоа што го спомна за мојов аватар... Али стварно ако ти смета ќе ја тргнам ич не ми е проблем

Последно уредено:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Навивачиве на Реал се као демек најголеми „дупедии“ на форумов, а нив ги убија од заебавање последниве 10-12 години ...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Брат не заебавај,прво види кога сум регистриран на форумов.. а Атлетико-Реал Копа Дел Реј се одигра на 17 мај 2013... не дека сакав баш оваа слика да ја турам,барав на десктоп некаква слика и оваа си ја имав зачувано од тогаш.. и ете се најде баш таа да биде... Не сум провокатор,али постов нема врска со тоа што го спомна за мојов аватар... Али стварно ако ти смета ќе ја тргнам ич не ми е проблем
Ај бе уживај, да знаев дека до толку ќе се фатите немаше ништо да пишем :)
Ај да не идеме оф топик.
Навивачиве на Реал се као демек најголеми „дупедии“ на форумов, а нив ги убија од заебавање последниве 10-12 години ...
Затоа сега враќаме :D
Врти сучи, буквално сите членови кои ја посетуваат темава удираат ремет кога ќе испадне некој, ама вие све за нашиве се фаќате. Остајте не на раат, и мие сакамо да поиграмо кур малу :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
2008-Man.Unitd izbacio Barcelonu, osvojio Ligu Prvaka.
2010-Inter izbacio Barcelonu, osvojio Ligu Prvaka.
2012-Chelsea izbacio Barcelonu, osvojio Ligu Prvaka.
2013-Bayern izbacio Barcelonu, osvojio Ligu Prvaka.
2014-Atletico Madrid izbacio Barcelonu, if you know what I mean. :D :D
Шпанска лига ќе си освои за да продолжи некаква традиција :ROFLMAO:

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Затоа сега враќаме :D
Врти сучи, буквално сите членови кои ја посетуваат темава удираат ремет кога ќе испадне некој, ама вие све за нашиве се фаќате. Остајте не на раат, и мие сакамо да поиграмо кур малу :D
Многу повеќе очекував од вас искрено, разочаравте овојпат. Изгледа го чекате исходот од купот...:свиркам:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
ајдее 6 за Челзи :pos:
Ако ако нека ни даваат толкави коефициенти ни одговара на нас да фаќаме спортска :icon_mrgr:
Така беше и во 2012 коа ни шибнаа 10 коеф или незнам колку таму.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Само суштества ко тебе ли постојат? Па мора да има и понапредни форми на живот со барем две клетки.
Ако ти мислиш дека е заслужено за мене не е. И припази на речникот!!!
Друже дај не заебавај признај си ја грешката,како можеш да кажеш дека не е заслужено коа ги убија едноставно,среќа имаше Барса што не прими уште 2-3 гола.Атлетико пола работа заврши на Кампот и заслужено е во полуфинале.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Ова со тимови кои ја елиминирале Барселона и освоиле ми е глупо.
Барселона е елиминарата 4 пати во полуфинале, што значи останале 2 екипи, и шансите да ја освои екипата која ја елиминирала Барса има шанси колку ЗА, толку и ПРИТИВ себе. Ај да беа 5 пати елиминирани во 1/8, па да се борат 8 екипи, па да се прави традиција и да се збори за екипи кои освоиле ЛШ, ама ова е чиста глупост.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
По која логика прскалки на терен на Атлетико.
Па и он сака да каже нешто, да се приклучи на тоа што е тренд после пораз на секој фаворит.

Иначе сосема заслужено бевме елиминирани, нема што друго да се каже.

Кога е ждребот?

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Епа сега откако испаднавме,се надевам Пеп ќе биде прв што ќе ја одбрани титулата во ЛШ и да се затнат многу муцки овдe на форумов. :D
Што да се затнат ебате јак е Баерн нема тука што,и да освојат заслужено сигурно ќе биде бар до сеа така е.
Најјако е што сите се радуваат на испаѓањето на Барса. Тоа е комплексот, после 10 години доминација. Поздрав се читаме другата сезона.
Каква ти е оваа 10 години доминација не те разбирам?У Шпанија тоа или?или 10 години по ред Барса освои ЛШ?

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.252
Поени од реакции
8.168
Друже дај не заебавај признај си ја грешката,како можеш да кажеш дека не е заслужено коа ги убија едноставно,среќа имаше Барса што не прими уште 2-3 гола.Атлетико пола работа заврши на Кампот и заслужено е во полуфинале.
Пишав јас дека елиминацијава е класично изненадување. Дваесетина минути игра од Атлетико и после бункер со три-четири реда одбрана. Искрено ме заболе таквото кој и како поминал понатаму ама го гледав мечот и не беше убав за око. За Атлетико серам затоа што знам како му е на Јуве во Италија кога некој пациент ќе го стави во шише во првите неколку минути со притоа постигнат гол и после 3/4 од мечот ќе игра бункер и на контри. Фрустрирачки за посилната екипа која сака да игра фудбал а другиве го убиваат фудбалот со бункерот. Подобро да гледав Баерн-Манчестер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom