UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
џабе радости првиот гол :pos:

честитку до Баварците, квалитетна екипа се меѓутоа уште си стојам јас на истото дека поконкретни беа под Јуп, колку и да негираат. :) со среќа понатака.

Нека испаднат веќе досадниве тика така , никаква игра, никаква.
Атлетико заслужува напред, ајде уште малку.

Топката едвај скока на Винсенте Калдерон ...:pos:

Заслужуаа Атлетико! Требаја да ја реша на време не да се јада сеа...

Браво, браво за Атлетико, веројатно најомилената екипа на сите оние кои пратат фудбал сезонава. Заслужуваат се ова што им се случува сега, им посакувам да стигнат што подалеку во ЛШ и да ја освојат Лалига.

Симеоне цар!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaand they're out! Нов поредок во Англија во поглед на учесниците во Лигата на Шампионите :P

Секоја чест , не само што заслужуват туку и ќе ја освојат. Моментално нема екипа што може да им се спротистави.

Симеоне. Атлетико. :cuc::cuc::cuc:

Пак нека нафрлаат на метро ипол играчи. Заслужено си испаднаа, џабе пимплаа, кога ништо не направија.

Сакав да идат и овие и МанЈу, али јбг.

Тоа е тоа ... или што би се рекло
No penalty , no party !

Конечно и некоја екипа без водство од Мурињо да ја елиминира Атлетико, и тоа во каков стил само :cuc:

Нека продолжуваат да купуваат непотребни играчи само. Фантастично изиграа Атлетико, најзаслужен пласман во 1/2 финале од сите 4 екипи да бидеме реални.
Честитки и за Баерн за победата и на Јунајтед за обидот.

Атлетико=Дортмунд од последниве 2 години. Долго време Атлетико се дел од Европскиот фудбал а тоа го покажуваа и со победите во ЛЕ ама ете штета што некои недоволно фудбалски образовани ќе речат "Ех, ЛЕ ништо не е"

Со душа го чекам ждребот а уште повеќе и полуфиналињата. Ајде.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaand they're out! Нов поредок во Англија во поглед на учесниците во Лигата на Шампионите :P
Чекај ќе ги стигниме Арсенал до 4то место :X3:

Hejterite ke se zadovolat samo so remetenje na Barca vecer. :-)

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2

Браво за Атлетико , како што вчера Дортмунд покажа фудбал така и овие денес го покажаа тоа браво , заслужено се понатаму . За Баерн очекувано :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom