- Член од
- 29 март 2014
- Мислења
- 99
- Поени од реакции
- 32
Ако сестра ти е бремена тоа значи дека ќе наидеш на пречки во работата ,а мајката и погача значи семејна прослава во иднина.
Се извинувам не се изјаснав правилно. Значи мајками сонувала како на сон таа крши погача само не се секава на кого дала од неа дали мене или на сестрами а сестрами во реалносва е бремена. Можеби не го менува значењето но сепак да потенцира и ако е можно ваше мислење за претходниот сон кој многу ме вознемирува. Благодарам поздравАко сестра ти е бремена тоа значи дека ќе наидеш на пречки во работата ,а мајката и погача значи семејна прослава во иднина.
Што и да си сонувал, соновите немаат никакво значење, тоа се глупости.Здраво на сите. Сега само што се разбудив од спиење и имав еден многу страшен сон. Во сонот бев во мојата соба, и се погледнав самиот себе во огледало и се разбудив, но повторно во сон... Незнам како точно да објаснам , имав нешто како inception филмот... Има некое значење или?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
јас пак напротив, верувам во сонови. Пред некој ден другар сонува поплава, а поплавата значи караница со близок, и тоа се десиШто и да си сонувал, соновите немаат никакво значење, тоа се глупости.
Добро, а можеш да ни кажеш зошто? Па јас ќе ти кажам зошто јас верувам.Што и да си сонувал, соновите немаат никакво значење, тоа се глупости.
Ако некој ви дава париДобро, а можеш да ни кажеш зошто? Па јас ќе ти кажам зошто јас верувам.
Озбилен си? Заради една банална причина? Колку пати наназад сум рекол да не се читаат соновници кои објаснуваат еден збор?Ако некој ви дава пари
Ќе претрпите материјална или финансиска загуба.
А тој истиот ден зедов добри пари од кладилница ете зошто.