Сонови, толкување на сонови

Член од
29 март 2014
Мислења
99
Поени од реакции
32
Ако сестра ти е бремена тоа значи дека ќе наидеш на пречки во работата ,а мајката и погача значи семејна прослава во иднина.

Член од
28 март 2014
Мислења
6
Поени од реакции
0
Ако сестра ти е бремена тоа значи дека ќе наидеш на пречки во работата ,а мајката и погача значи семејна прослава во иднина.
Се извинувам не се изјаснав правилно. Значи мајками сонувала како на сон таа крши погача само не се секава на кого дала од неа дали мене или на сестрами а сестрами во реалносва е бремена. Можеби не го менува значењето но сепак да потенцира и ако е можно ваше мислење за претходниот сон кој многу ме вознемирува. Благодарам поздрав

Последно уредено:
Член од
29 март 2014
Мислења
99
Поени од реакции
32
Се извинувам не се изјаснав правилно. Значи мајками сонувала како на сон таа крши погача. Можеби не го менува значењето но сепак да потенцира и ако е можно ваше мислење за претходниот сон кој многу ме вознемирува. Благодарам поздрав
Се менува значењето но незнам да ти кажам ко е .А во врска со последниот сон можам да ти кажам дека ако сонуваж планирање на свадба (сопствена) ти предстои период исполнет со проблеми и непријатности.Брод (ќе успееш да го пронајдеш вистинското решение за некој твој голем проблем) а бидејќи во сонов ти се наоѓаш на бродот тоа значи дека ќе ќе добиеш понуда од некоја влијателна личност.Матна вода(големи кризи и непријатности).Одење по вода(ќе ги надминеш сите проблеми и пречки кои ти предстојат).Бројот 9(некој од твоите блиски ќе ти забие нож во грб).
Се надевам дека нешто од ова ќе ти помогне :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Сонував многу глупости во последно време... она што ми остана во сеќавање е како татко ми пуши цигара инаку непушач има ли некакво значење?

Член од
30 март 2014
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ako mozete da mi go protolkuvate sonot ,bi Vi bila mnogu blagodarna :)
Sonuvav deka nekoja zena (koja sto ne ja poznavam) dosla da mi kaze deka se sprema vojna .Jas sum se oblekla vo nekakov vojnicki oklop , a od pola nagore vsusnost toa bil bel nevestinski fustan .Izlegov pred nejze taka oblecena i so mac vo rakata i se sprotistaviv .
Sonot prodolzi kaj mene vo dvor , sedev taka oblecena so dedo mi , koj sto e pocinat i go molev da go najde negoviot mec za da se mecuvame (da si igrame), toj zapali cigara (a cel zivot bese nepusac) ,mi objasni deka nekade go ima staveno mecot i nemoze da go najde ..... cuden son ....

Член од
29 март 2014
Мислења
99
Поени од реакции
32
Сонував многу глупости во последно време... она што ми остана во сеќавање е како татко ми пуши цигара инаку непушач има ли некакво значење?

Сонувањето на татко значи дека треба да веруваш повеќе во себе. Цигарата значи дека ќе изгубиш нешто,а пушењето дека ќе дојдат среќни денови[DOUBLEPOST=1396182669][/DOUBLEPOST]Ako mozete da mi go protolkuvate sonot ,bi Vi bila mnogu blagodarna :)
Sonuvav deka nekoja zena (koja sto ne ja poznavam) dosla da mi kaze deka se sprema vojna .Jas sum se oblekla vo nekakov vojnicki oklop , a od pola nagore vsusnost toa bil bel nevestinski fustan .Izlegov pred nejze taka oblecena i so mac vo rakata i se sprotistaviv .
Sonot prodolzi kaj mene vo dvor , sedev taka oblecena so dedo mi , koj sto e pocinat i go molev da go najde negoviot mec za da se mecuvame (da si igrame), toj zapali cigara (a cel zivot bese nepusac) ,mi objasni deka nekade go ima staveno mecot i nemoze da go najde ..... cuden son ....

Ако зборуваш во сон со непознат значи дека ќе добиеш добри вести во скоро време. Војната значи значи дека среќата ќе ти биде наклонета.Со самото носење на оклоп па макар и нецелосен значи дека ќе треба да ја заштитиш позицијата која ја имаш на работното место . Седење во двор (ќе почувствуваш тага настаната од роднини). Ако зборуваш со починат во овој случај дедоти значи дека ќе добиеш вести за некој свадба . А барањето на нешто што е изгубено значи дека ќе се разочараш од твојот партнер .
Се надевам дека ти помогнав :)

Последно уредено:
Член од
18 јули 2011
Мислења
58
Поени од реакции
20
Moze nekoj da mi gi tolkuva moite sonovi?
Povekje pati imam sonuvano kako sestrami mi pika pajak vo oci. Mnogu se plasam od pajaci. Drug son sum sedela kako vo park vo treva i sum zabelezala deka sum bez farmerki (vecerta zaspav kako sto se vrativ od grad.Me mrzese da se presoblecam).Stanav i pocnav da gledam naokolu da ne ima nekoj zasho mi beshe sram i iskociv od kaj skoloto kaj sto uci sestrata na mojata najdobra drugarka. Se poglednav vo race i se vativ za lice.Kako da sum se vratila koga imav 13 godini, i gi vidov mojata najdobra drugarka i momceto sto mi se svigjase otporano_Oni se upatia kon bolnica (Ima kaj skoloto bolnica), i koga vlegov vnatre gi vidov niv dvajca nesto se karaa. Bea zastanati do krevet , i koga se dobriziv do krevetot imase bebe.Vo sonot kako samata ja da vikav na glas deka toa e bebeto na drugarka mi i drugarmi. I tolku se sekjavam.
Drug son, (ova malce e povrzano so temata "vi se slucilo li nesto natprirodno") vecerta pred da legnam na masickata do mojot krevet si staviv 50 denari, a pod krevetot vo drugiot ranec (imam dva raneca, vo edniot gi cuvam skolskite knigite a vo drugiot cuvam tetratki vo koi si crtam, pisuvam tekstovi, pesni....i dr.) go cuvam novcaniceto so pari. vo nego imav 180 denari. I sega sonot....znaci vaka: neboto beshe temno crveno kako krv crveno a oblacite crni. Se dvizev po istiot pat kon doma, kako mrzlivec[sloth] se drizev na zemjata edvaj. Otstranite imase 3 fabriki.Dvete pravo ednata od leva, drugata od desna strana,bea daleku. A tretata od desna strana kade sto pominuvav (i na jave ima fabrika tamu).Edvaj se potkrenav i koga vidov pravo kako zad fabrika pravo beshe mojata kukja. Kako da bea povrzani (i ja vsusnost si izmisliv recenica "nikogas nema da ja smenam fabrika e mojot dom", koga mi e dosadno vo tetratka si pisuvam se i sesto). Rabotea,da. I se razbudiv, a koga se razbudiv go izvadiv novcaniceto da gi ostavam 50-te denari (deka si stedam da kupam edna kniga) i da zemam samo 30 denari.Vo novcanikok imase i edna 1000. Denta gi prasav site po red zasto mi cepkale vo raceto (a inace samo majka mi znae za zastedenite pari, no ne i deka nokogas gladuvam samo za da zastedam pari da ja kupam knigata) i site mi rekoa deka ne mi cepkale. Ama ranecot bese piknat pod krevet pozadi drugiot ranec i edna kesa kade gi cuvam enciklopediite sto gi imam.

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Фино лепо не читав такви срање незнам кој к.. отворив сега.
сонував како дедо ми дава пари.
Ако некој ви дава пари
Ќе претрпите материјална или финансиска загуба.
Како ги бројам парите
Ако броите пари
Очекувајте парична добивка.
Парите беа книжни
Книжни пари
Ви претстои голема радост.
И сега да очекувам финансиска загуба или парична добивка :pos:

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.787
Ај вака сега...
Сонував како сум го чистела креветот и под него, сум нашла еден куп мали игли.
На сите имаше протнато конец, мислам дека сите конци беа во бела боја.
Еден куп игли. И сум и' кажала на мајка ми, демек еве каде отишле сите игли.
Во смисол дека ги изгубила.
o_O
Enyone?

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
Здраво на сите. Сега само што се разбудив од спиење и имав еден многу страшен сон. Во сонот бев во мојата соба, и се погледнав самиот себе во огледало и се разбудив, но повторно во сон... Незнам како точно да објаснам , имав нешто како inception филмот... Има некое значење или?!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Здраво на сите. Сега само што се разбудив од спиење и имав еден многу страшен сон. Во сонот бев во мојата соба, и се погледнав самиот себе во огледало и се разбудив, но повторно во сон... Незнам како точно да објаснам , имав нешто како inception филмот... Има некое значење или?!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Што и да си сонувал, соновите немаат никакво значење, тоа се глупости.

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
Што и да си сонувал, соновите немаат никакво значење, тоа се глупости.
јас пак напротив, верувам во сонови. Пред некој ден другар сонува поплава, а поплавата значи караница со близок, и тоа се деси :unsure:

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Добро, а можеш да ни кажеш зошто? Па јас ќе ти кажам зошто јас верувам.
Ако некој ви дава пари
А тој истиот ден зедов добри пари од кладилница ете зошто.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Ако некој ви дава пари
А тој истиот ден зедов добри пари од кладилница ете зошто.
Озбилен си? Заради една банална причина? Колку пати наназад сум рекол да не се читаат соновници кои објаснуваат еден збор?

Kajgana Shop

На врв Bottom