A
Avenger99
Гостин
Иста им е програмата со таа на Хисар,само со Хисар е додадено за плус 1 евро спиење во Сан Марино.
Иста им е програмата со таа на Хисар,само со Хисар е додадено за плус 1 евро спиење во Сан Марино.
Јас како што видов тука од Рим одат во Венеција, а Колегиум имаат посета и на ФиренцаИста им е програмата со таа на Хисар,само со Хисар е додадено за плус 1 евро спиење во Сан Марино.
Вака сеа,кога бев во агенцијата,ми рекоја дека за плус 1 евро има спиење во Сан Марино или во близината,тоа е новина воведена оваа година,бидејќи лани и тие ја имале ставено Фиренца во понудата меѓутоа посетата на Фиренца е во 3 часот после полноќ а тогаш,кој жив кој мртов..Затоа ја исклучиле Фиренца од понудата и го додале Сан Марино.Јас како што видов тука од Рим одат во Венеција, а Колегиум имаат посета и на Фиренца
Еконoмски одат со Хисар на 29 март,е сеа незнам дали цел Економски или дел.Да не има некој инфо Филозовски, Филолошки, Правен, Економски некој од овие кој термин ќе одат на екскурзија и со која агенција?
Јас бев лани со Рапсоди и нема да зажалиш што си ги избрал. Искуства многу, ќе си видиш се од лице место. За трошење како шопинг само Барселона т.е. Шпанија.Заминувам на 19-ти Април со Рапсоди со таа најголемата тура од 19 дена, да не оди некој? Искуства, совети за трошење и слично?
Каков шопинг, онака генерално ме интересираше за каде се трошат повеќе парите, каде се штедат најдобро, со колку евриќи си помина ти џепарац? Јас најверојатно 600 ќе носам...Јас бев лани со Рапсоди и нема да зажалиш што си ги избрал. Искуства многу, ќе си видиш се од лице место. За трошење како шопинг само Барселона т.е. Шпанија.
Не се 300 евра факултативните и немаш потреба да ги одиш сите, јас околу 200 евра или нешто помалку потрошив а бев на скоро сите, не ми текнува, мислам дека 220-250 евра беа сите, ич не ми текнува.Ќе да се малку 600..околу 300 евра ти одат на факултативни излети,јас околу 750 планирам да носам.
Па што знам, носев толку од прилика, не знам колку потрошив, битно имав до крај. Се штеди ако не јадеш од мекдоналдс секој ден по 2-3 оброка, ако си купуваш од маркети и такви места. Најскапо место е Франција, али па таму немаш искачања и фактички таму најмалце пари ќе потрошиш Чувај пари за Шпанија, таму ти одат со шопинг, искачања и други работи 200 евраКаков шопинг, онака генерално ме интересираше за каде се трошат повеќе парите, каде се штедат најдобро, со колку евриќи си помина ти џепарац? Јас најверојатно 600 ќе носам...
280 се сите,можеби не на сите ама околу 250 евра сигурно ќе одат за факултативни излети.И да,кога веќе сум тако сакам скоро се да видам.Друго,од Хисар ни кажаа дека машките обично 640-650 евра носат за на крај вика да не ти фалат последните 2-3 дена па да треба да позајмувате,јас ќе носам плус 100 евра за секој случај,се бива по пат.Не се 300 евра факултативните и немаш потреба да ги одиш сите, јас околу 200 евра или нешто помалку потрошив а бев на скоро сите, не ми текнува, мислам дека 220-250 евра беа сите, ич не ми текнува.
Па што знам, носев толку од прилика, не знам колку потрошив, битно имав до крај. Се штеди ако не јадеш од мекдоналдс секој ден по 2-3 оброка, ако си купуваш од маркети и такви места. Најскапо место е Франција, али па таму немаш искачања и фактички таму најмалце пари ќе потрошиш Чувај пари за Шпанија, таму ти одат со шопинг, искачања и други работи 200 евра
Па на 22-23 години ако не знаеш да ги испланираш парите за да не се позајмуваш носи и 1000 евра како срцето погоре Не вреди се да се види, али ти си знаеш, голем си280 се сите,можеби не на сите ама околу 250 евра сигурно ќе одат за факултативни излети.И да,кога веќе сум тако сакам скоро се да видам.Друго,од Хисар ни кажаа дека машките обично 640-650 евра носат за на крај вика да не ти фалат последните 2-3 дена па да треба да позајмувате,јас ќе носам плус 100 евра за секој случај,се бива по пат.
Или не ме разбираш или несакаш да ме разбереш.Ти кажав колку ќе ми бидат доволно најверојатно и на мене,650 евра,ама на пат се бидува,знаеш ваљда,голем си А за тоа дали се вреди да се види,јас ќе си проценам.Па на 22-23 години ако не знаеш да ги испланираш парите за да не се позајмуваш носи и 1000 евра како срцето погоре Не вреди се да се види, али ти си знаеш, голем си