Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Што им фали на Атлетико бе ? Не можат они до 1/2 финале ? :D

Не викам не, може ќе се случи такво нешто. Ќе видиме.

Замислете ја ситуацијава: Торес влегува во игра во 82 мин во 88 дава гол, а натпреватот завршува 2-0. :cuc:
Па блиску си бил. Околу 82ра влезе Торес (минута плус/минус) и во 88ма падна гол за 2-0. :D[DOUBLEPOST=1397002424][/DOUBLEPOST]Него ги читам постовиве, па могуче е никој ништо да не опцул цело второ полувреме се до давањето на голот ? Па ем пречки имавме, ем едно време тапа игра имавме, ем Кавани лесно стигнуваше до шутеви.

Decki cestitam i vi posakuvam da dojdete do finaleto...se najdobro podobri bevte :)
Еј и фан на ПСЖ сме имале ?

Фала, повеќе среќа другата сезона :D
честитки и од мене, има разлика од Ето и Торес ;)
А да бидеме реални Ето ништо не направи во утакмицава, ама фала :D

Па блиску си бил. Околу 82ра влезе Торес (минута плус/минус) и во 88ма падна гол за 2-0. :D[DOUBLEPOST=1397002424][/DOUBLEPOST]Него ги читам постовиве, па могуче е никој ништо да не опцул цело второ полувреме се до давањето на голот ? Па ем пречки имавме, ем едно време тапа игра имавме, ем Кавани лесно стигнуваше до шутеви.

Еј и фан на ПСЖ сме имале ?

Фала, повеќе среќа другата сезона :D

А да бидеме реални Ето ништо не направи во утакмицава, ама фала :D
Не дека направи нешто посебно ама друго е во очите на противниците кога е Ето и кога е Торес. Да беше дуелов во 2010 негде може исто ќе беше :D

Не дека направи нешто посебно ама друго е во очите на противниците кога е Ето и кога е Торес. Да беше дуелов во 2010 негде може исто ќе беше :D
Како Америве што прават а ? Ќе земат некоја поранешна ѕвезда на 40 години и цела лига се подмочува :ROFLMAO:

Торес имаше еден "екстра" дриблинг против 4 играчи, мислиш игра против ФК Подмочани.

Торес имаше еден "екстра" дриблинг против 4 играчи, мислиш игра против ФК Подмочани.
:cuc: Е стварно ме нервираат такви дриблинзи. И Ширле и Вилиан имаа такви во мечов.
А тоа на Торес беше врвот.

bEgAgwq.png

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ја ги бирам Реал. Желба ми се уште кога типувавме кој ќе ни се падне во четврт финалето. Или евентуално Баерн ако поминат :pipi:

За ЕПЛ доста ни е 3то место изгледа. Ол ин на ЛШ идеме!

Иако пројдовме не сум баш задоволен од играта што беше прикажана,никад не сме играле волку слабо коа ни требал резултат за понатаму.
Прво коа видов дека Хазард излага викам готово сигурно испаѓаме нема кој да даде гол :confused:,али Шурле се покажа како одлична замена и изигра од срце дечкото секоја чест.
Се мучевме скоро цела утакмицам,се гледа дека нападот ни е крш оваа година и незнам како ќе изиграме у полуфинале со ваков напад.Ето отсечен беше скоро цела утакмица и требаше порано да реагира Мурињо со внесување во игра на Ба или Торес.
Али како и да е среќата не послужи и ќе играме полуфинале,искрено ја сум задоволен и со овој успех па што биде понатаму нека биде!
CHELSEA CHELSEA CHELSEA :love::love::love:

Микел очекувајте да игра во Премиер Лига. Исто така Матиќ и Салах. Веројатно Мурињо ќе се фокусира на ЛШ. Нештата ќе бидат познати по овој викенд. Ако Сити тепа на Енфилд, мислам дека готово е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom