UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Од официјалната страна на Дортмунд :eek:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Која фаца е Мурињо, Шурле, Ивановиќ, Аспи, Оскар , Ето, Лампард неможат да играат толку агресивно и да ораат по терен некој друг ако ги менаџира, тактички ги уби во секој поглед, е имаше и ПСЖ моменти на невнимание на одбраната на Челси, али Кавани колку и да е добар мало дете е за Ибра, друго Мурињо покажа муда како на слон во оваа утакмица фрлајќи се на една карта со 3 напаѓачи и Шурле и Вилиан офанзивни играчи од средина кои што пак трчаа за дваица, така да според мене заслужено во полуфинале, инаку овој Ба знае само акробатски голови да дава, рутината за него е демоде :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
@MiaSanMia Шо демек сеа нешто вие Германците се смиривте меѓусебно? Не пишувајте толку пријателско настроени постови, сите сфаќаме дека сте на работ на хаос. Лажете друг народ, не нас.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
@MiaSanMia Шо демек сеа нешто вие Германците се смиривте меѓусебно? Не пишувајте толку пријателско настроени постови, сите сфаќаме дека сте на работ на хаос. Лажете друг народ, не нас.
Ниту се имаме тепано,ниту сме коалиција.Како најобични фанови на бундеслигашки тимови си правиме муабет.
Ме интересира што мисли за моменталната ситуација околу клубот,бидејќи последните финансиски извештаи се многу послаби од минатогодишните,што е и нормално.Многу помалце пари за трошење,а платите се зголемија.Свежа крв е потребна,но таа не може да биде од голем калибар.

А што сакаш да кажеш дека сме на работ на хаос ? Кој се тие ?

D

Deleted member 70912

Гостин
Ахххх Мики Мики... :tapp: ќе има ноќни мори од оваа утакмица на некое време..

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ниту се имаме тепано,ниту сме коалиција.Како најобични фанови на бундеслигашки тимови си правиме муабет.
Ме интересира што мисли за моменталната ситуација околу клубот,бидејќи последните финансиски извештаи се многу послаби од минатогодишните,што е и нормално.Многу помалце пари за трошење,а платите се зголемија.Свежа крв е потребна,но таа не може да биде од голем калибар.

А што сакаш да кажеш дека сме на работ на хаос ? Кој се тие ?
:)

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Ја би да пишам нешто околу германскиве дипломатски односи, ама ќе ме сотрат Баварциве веднаш, така да ќе си преќутам... :cenzura:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.827
Поени од реакции
17.774
Морав. Премногу бодевте очи минатата недела. Посебно ми е драго за @MiaSanMia Покрај толку мрч ја утна за Баерн и сега за Челси. Секоја чест.
И јас сум чоек ќе погрешам белким, Честито и многу среќа понатаму и морам да признам дека за вас навивав денес, сведок е @Џони Вајсмилер .

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Како се чувстуваат хејтерите на Мурињо :D

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.680
Поени од реакции
14.561
(3 англиски екипи за Пеп, замисли :) ).
4, игравме со Сити во групите[DOUBLEPOST=1396999667][/DOUBLEPOST]
Мурињо покажа муда како на слон во оваа утакмица фрлајќи се на една карта со 3 напаѓачи и Шурле и Вилиан офанзивни играчи од средина кои што пак трчаа за дваица, така да според мене заслужено во полуфинале,
Не гледам друга тактика кога ризикот ти е полуфинале и губиш еден гол. Не се потребни муда за тоа, туку логика

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
ги гледав двете утакмици напоредно. од неутрална гледна точка:

утакмицата челзи - псж, освен за фановите на челзи (на псж не верувам дека толку многу ги има, иако ќе никнат и такви) не гледам на кого друг би му се гледало такво нешто, ко да гледав утакмица на грција на европско у португалија. тапа жива! а кога утакмицата е тапа жива се знае кој победува. посебно интересно ми се изјавите од типот - јее ги елиминиравме милионерите псж! потпис - челзи. интересно е жими се :)

од друга страна борусија - реал ко да гледам порнич у ха-де, со моника белучи и кели брук, режија тарентино. лепота од терен, отворена атрактивна игра, шанси, стативи, зицери, пенали, со многу фудбалска убавина...дури на крај судијата продолжи 2 минути, а реално и тоа беше многу! ... реал искрено голем прашалник ќе беше дали ќе поминеа ако борусија беа комплетни, иако пред двобојот си помислив дека многу работи не се исти како лани.

се на се, едната утакмица анти-реклама за фудбал (у смисол - досадија жива, гол у 87ма не прави од утакмицата спектакл, колку и да се сака така да се прикаже) другата дијаметрално спротивно - посакував да има продолженија само за да уживам бар уште пола саат.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Баш ќе биде добро да си изгледаш натпревар без замарање за тоа кој ќе победи. Сите противници се подеднакво квалитетни така да, bring on quality football.[DOUBLEPOST=1397001888][/DOUBLEPOST]
ги гледав двете утакмици напоредно. од неутрална гледна точка:

утакмицата челзи - псж, освен за фановите на челзи (на псж не верувам дека толку многу ги има, иако ќе никнат и такви) не гледам на кого друг би му се гледало такво нешто, ко да гледав утакмица на грција на европско у португалија. тапа жива! а кога утакмицата е тапа жива се знае кој победува. посебно интересно ми се изјавите од типот - јее ги елиминиравме милионерите псж! потпис - челзи. интересно е жими се :)

од друга страна борусија - реал ко да гледам порнич у ха-де, со моника белучи и кели брук, режија тарентино. лепота од терен, отворена атрактивна игра, шанси, стативи, зицери, пенали, со многу фудбалска убавина...дури на крај судијата продолжи 2 минути, а реално и тоа беше многу! ... реал искрено голем прашалник ќе беше дали ќе поминеа ако борусија беа комплетни, иако пред двобојот си помислив дека многу работи не се исти како лани.

се на се, едната утакмица анти-реклама за фудбал (у смисол - досадија жива, гол у 87ма не прави од утакмицата спектакл, колку и да се сака така да се прикаже) другата дијаметрално спротивно - посакував да има продолженија само за да уживам бар уште пола саат.
Ех, не беше до толку досадна Челзи-ПСЖ да бидеме реални имаше неколку и те како добри шанси на двете страни,ама да сфаќам што сакаш да кажеш имаше премногу грешки на двете страни.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Ај тие шо навиваат за Реал нека пишат од појаките за кој се :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop