UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Demba Ba has now scored 3 Champions League goals this season from just 5 shots.

RECORD: @RealMadrid scored in a record 34 #UCL games in a row before this evening's blank at @BVB.

шутот на Микитаријан
Леле рипнав дури од радост кога ја шутна, не ми се верува што промаши еј. Ептен ми е мака за Дортмунд. Не гледав многу оти имав 300 заебанции со стримовите, ама од тоа што го видов Дортмунд заслужи продолженија. Да не правиме муабет дека и во Мадрид заслужија да дадат гол. Клоп ми стана омилен тренер. :cuc:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.998
Поени од реакции
7.154
Што викаш „кркајте нафташи“, а и Абрамович е ко Арапите..
Беше на времето, ама оттогаш поминаа 10 години, па Челзи е веќе етаблиран тим и вреди да биде меѓу најдобрите, има минат труд шо се вели. А овие сакаат од денеска за утре...мало сутра. Башка ми е мило за Мурињо а и тоа што останува англиска екипа во 1/2....а можда ќе има уште една утре ;)

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Го гледав првото на Челзи а второто на Дортмунд.
Во првото Челзи одигра машки од старт и заслужија водство. После ко што читам и второто продолжиле со таквата игра па заслужено се во 1/2 финале.
Во другава, цело второ Реал неколку пати помина средина. Дортмунд делуваа опасно со скоро секој напад, но немаа среќа на крај, а и Касиљас на неколку пати беше феноменален. Достоинствено се опростија од ЛШ за сезонава. На Клоп му симнувам капа, секоја чест на тоа што го работи човекот.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Секој лаик ќе ги направеше тие (логични) измени :icon_mrgr:
Тата ќе го ставеше Џон Оби Микел (Серхи Роберто).

Јојиќ ќе стане играчиште под Клоп. После ќе го продадат нормално. И ќе се сјебе па ќе се врати. :D

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Ги утепа Микитаријан и на првата утна 2,3 добри шанси, напраи милион грешки и грешката за вториот гол на Реал, сеа на вторава 3 чисти шанси промаши.

Ништо Дортмунд им треба играчи посебно средина ако Гиндоган не се опорави со Кирх и Јојич играа само подаваа до најблискиот. Левандовски исто така имаше просечна утакмица

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.012
Поени од реакции
51.218
Ибра ќе му ја искине главата на Кавани за ова денес.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Страшно добри утакмици и двете, одамна не било овака возбудливо во еден ист ден, двете утакмици.
Ројс и дружината изгинаа на терен, ама Микатиријан промаши нешто што против Инголштад во Купот на 8-0 не смее да го промаши не па против Реал во 1/4.
А Челзи си заслужи, колку и да сакав ПСЖ да поминат.
Ќе биде жустро во 1/2.

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Клоп моментално , после ова претстава вечерва, е измислен за секој тренер :cuc:

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Готово е Челзи нема што да бараат на реваншот.
Уф , ова мора да боли.. 20тина секунди ги делеше од колку толку поволен резултат.. Псж у полуфинале
Челзи непрепознатлив вечерва.Парижаниве сосема заслушено имаат 3-1 пред реваншот на гостински терен.Можеби останува малку неизвесност, ама ПСЖ е фаворит за полуфинале.

Кај Реал -Дортмунд веќе е се решено.
Веќе имаме три сигурни полуфиналисти, ПСЖ, Реал и Баерн.
Екипите од нАли најјаката лига на светот, каде нАли се игра физичку супериорен фудбал, ви која не може нАли секој да игра, губат како последни лузери во Лига на Шампиони.

Само брендот остана, демек Премиер лига.
Не се исти тогашниот Наполи и денешниот ПСЖ.
Dragonsky sigurno ke tipuva na Chelsea da odi ponatamu,bidejki ke bidat potceneti.Samo ke pocekame oficijalno slednata nedela da go potvrdi tipov.:P
Edvaj cekate da smenite muabetce ako pisat dvajca-trojca od Baern.E toa ti e koga sme najaki.:cool:

Zalno e da se plasis od Chelsea.
Koга ке видиш, уште една сезона за Мурињо без трофеј.
Добро, 3:1 без искуство. Замислете во реваншот, кога се поискусни за една ЛШ утакмица :vozbud:
Не гледам бокс, ама би сакал да гледам боксерски меч помеѓу Луис и Кавани ;)

п.с Сити 5 години се "спрема" за настапите во Европа, а ПСЖ веќе има одличен успех
Igravme na rezultat kako vas. :(
Добра лексија од ПСЖ денес за Челзи. Пак нека се бранат како пичиња и на домашен терен. Мое мислење е дека ПСЖ иде даље, дека има капацитет да постигне гол во Лондон, а мислам дека тамо нема да изгубат. Незнам што е со Ибра, колку е сериозно со повредата, како и со Верати, ама тешко Челзи да пројде даље. Другата утакмица е решена тотално, на реваншот очекувам 7+ да изиграат :)
Кај се сега тие шо велеа: Мурињо > Блан ??? Чисто да образложат зошто мислат така. Ако сеуште мислат така.
Реал уште од почетокот на нокаут фазата очекував да игра финале и изгледа ко шо тргнало ќе се оствари. А за ПСЖ се знаеше дека ова година ќе прат многу беља, созреан тим се веќе
Челзи нема шанси, ама за Атлетико убав коефициент дале. Имаат големи шанси, освен ако не заврши 2:2 :D
Морав. Премногу бодевте очи минатата недела. Посебно ми е драго за @MiaSanMia Покрај толку мрч ја утна за Баерн и сега за Челси. Секоја чест.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom