UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
B

Beck's

Гостин
Иако повеќе сум за ПСЖ, не би имал против и Челзи да помине. Пошо во евентуален дуел Реал - Челзи/ПСЖ, сметам дека повеќе шанси има Челзи да го исфрли Реал, отколку ПСЖ. :sneaky:
Пак ќе има жрепка за полуфиналните натпревари

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Druze dobra poenta,ama losi apcinja i nikako ne mozam da sfatam koga sum repliciral so 'iskompleksirani ste od Pep'.
Па кај пишав дека ти си реплицирал со тоа бе, тебе не те споменав, тоа ти го кажувам, ти сам, прв се надоврза на првичниот мој пост. :notworthy:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Толку се патетични Баварците...Незнам по кој пат се враќаат во 2007,копат постови и збират лајкиња,демек фаци се. :facepalm:
Ама не се и они криви,криви сте вие што им обраќате внимание на глупостите нивни.

И колку мерак ќе ми биде д чоузен уан,тактичарот да ви го бапне сред Минхен.

ПС: Нека почнат постовите каде што ќе ме серете мене,Арсенал,Венгер...

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Добра лексија од ПСЖ денес за Челзи. Пак нека се бранат како пичиња и на домашен терен. Мое мислење е дека ПСЖ иде даље, дека има капацитет да постигне гол во Лондон, а мислам дека тамо нема да изгубат. Незнам што е со Ибра, колку е сериозно со повредата, како и со Верати, ама тешко Челзи да пројде даље. Другата утакмица е решена тотално, на реваншот очекувам 7+ да изиграат :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добра лексија од ПСЖ денес за Челзи. Пак нека се бранат како пичиња и на домашен терен. Мое мислење е дека ПСЖ иде даље, дека има капацитет да постигне гол во Лондон, а мислам дека тамо нема да изгубат. Незнам што е со Ибра, колку е сериозно со повредата, како и со Верати, ама тешко Челзи да пројде даље. Другата утакмица е решена тотално, на реваншот очекувам 7+ да изиграат :)
Вака гледано не им треба Ибра за реваншот, да се затворат ќе е доста и да чекаат шанса од прекин. Е ако е нешто посериозно со него тогаш имаат проблем.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.985
Поени од реакции
67.797
Ibrahimovic has a hamstring injury. Playing second leg, very doubtful ...

Замена му е Лукас, така да ...

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Кај се сега тие шо велеа: Мурињо > Блан ??? Чисто да образложат зошто мислат така. Ако сеуште мислат така.

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Кај се сега тие шо велеа: Мурињо > Блан ??? Чисто да образложат зошто мислат така. Ако сеуште мислат така.
Епа зар не е така , барем ако гледаме според искуството ? Моу Е поискусен, и тоа Е факт.А сега кој е подобар е релативна работа.Секако не секогаш искуството е пресудно,како што се покажа вечерва.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Челзи не би го отпишал ни на сон, иако очекував ваков исход денес.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.985
Поени од реакции
67.797
2-1 им беше одличен резултат.

Вака, има да биде тврдо.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Остај тоа, Пелегрини > Блан беше вистинското. :нинџ:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Епа зар не е така , барем ако гледаме според искуството ? Моу Е поискусен, и тоа Е факт.А сега кој е подобар е релативна работа.Секако не секогаш искуството е пресудно,како што се покажа вечерва.
Па незнам дали на искуството мислеа дуже или на тактичка спремност. Како и да е го преслуша Блан вечерва специјалниот. Иако спред мене на Челзи му фалат играчи со муда, како шо впрочем и самиот Мурињо изјави пред некој ден. Некои како Балак, Есиен, Дрогба... Затоа остануваат недоискажани сезонава.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Murinjo epten kurvinski pocnal da igra. So Inter go razbirav i opravduvav ama vo Celzi i Real ima/se strašni uslovi za rabota i timovite mu se so tolku potencijal za uspesi shto mi e mnogu čudno shto se reshava da go prati toj inter style pak.

Psz se nadevam kje izdrzat i vo London.

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Па незнам дали на искуството мислеа дуже или на тактичка спремност. Како и да е го преслуша Блан вечерва специјалниот. Иако спред мене на Челзи му фалат играчи со муда, како шо впрочем и самиот Мурињо изјави пред некој ден. Некои како Балак, Есиен, Дрогба... Затоа остануваат недоискажани сезонава.
Ја се пронајдов у твојот пост, бидејки пишав пред утакмицата нешто во врска со искуството затоа сега повторно се навратив на истото.
Блан вечерва е за секоја пофалба, впрочем неслучајно Мурињо онака срдечно му честита.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom