UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Demba Ba has now scored 3 Champions League goals this season from just 5 shots.

RECORD: @RealMadrid scored in a record 34 #UCL games in a row before this evening's blank at @BVB.

шутот на Микитаријан

H

HoT IcE

Гостин
А ГДЕЕЕЕ ЖУРИИШ БРАТЕ ПЕ СЕ ЖЕ!!!!
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Само јас си останав доследен на тоа дека Реал и Челзи одат понатаму, посебно вториве... другите сите се испосраа, кога ПСЖ победи на домашен терен со 3-1, и веќе го видоа Францускиот тим во полуфинале...

Вистина е внучко... да му веруваш на Ширеа
Да бе...
Според постовиве ми делува дека ѓаволиве се радуваат далеку повеќе на тоа дека Челси изгуби денес отколку нивното реми вчера. А рака на срце, вчера делуваа како да освоиле ЛШ. Пазете да не ви се вратат ко бумеранг мислењава како што им се ситевте вчера на германцине за 18+ пошто, карма. Додуша ова и за другите што имаат коментирано неколку страни поназад. Лошо е што уште не ги научивте Челси и Мур.

Резултатот, очекуван. 2-1 ќе беше далеку подобро, но што е тука е. Реваншот 2-0 конечен :icon_lol:
:pipi:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Браво за Челзи реално заслужи да иде понатаму,чак што више требаше и порано да ја решат,инаку Кавани сега нека ја има на душа утакмицава.И уште еднаш се покажува дека Мурињо кај и да иде има среќа.Измена Хазард-Шурле, гол.Друга измена Лампард-Ба исто гол,тоа е тоа.Инаку за другава утакмица нема што да се каже освен едно:cuc::cuc: за Дортмунд.Едноставно Реал имаа среќа,а Дортмунд го имаа Михтаријан.

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Ај пушете го че ве видиме вас утре...

H

HoT IcE

Гостин
Прва измена - Шурле, гол.
Втора измена - Ба, гол.
Пак хејтајте го Мурињо.
:cool:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

STAENI U SHISHE !! 2-0 ! NA VI GO PATLAKOV IZDUVAJTE GO HEJTERI !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom