Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Препорака некој за книги од типот на „Пиреј“ ? т.е романи во кои се раскажува за втората светска војна
благодарам
Која библиотека е најопремена со книги?
Предлог од 3 до 5 најдобри Криминалистички книги, што ке ме терат да ја читам се повеќе и повеќе (без Агата Кристи) фала)
Донато Каризи - „Шепнувачот“, „Владетел без сенка“(ова е продолжение на Шепнувачот) и „Ловци на души“.Предлог од 3 до 5 најдобри Криминалистички книги, што ке ме терат да ја читам се повеќе и повеќе (без Агата Кристи) фала)
Донато Каризи - „Шепнувачот“, „Владетел без сенка“(ова е продолжение на Шепнувачот) и „Ловци на души“.
О Б А В Е З Н О квалитетен европски италијански трилер
оу јес, јас вчера ја завршив, книгата е оргазам!Продолжение на „Шепнувачот“??Каде ја има? И на кој јазик е преведена?
Се` од Николас Спаркс, Трејси Шевалие, Дебора Могах, Даниела Стил.Може да ми препорачате некои современи романи со љубовна содржина, или пак вистинска драма,историска, така нешто... ?
Се` од Николас Спаркс, Трејси Шевалие, Дебора Могах, Даниела Стил.
Може да ми препорачате некои современи романи со љубовна содржина, или пак вистинска драма,историска, така нешто... ?
Абе или-или си е работата. Ете ако бара од вистинит случај може и Жед за живот од Ирвинг Стоун (за Ван Гог) или па Самарканд од Амин Малуф. Нешто попротагонистички се книгите на Зафон трилогијата за возрасни. Ама може и онаа за млади, само не е нешто посебно.Јас го разбрав членот дека бара вистински приказни, значи според настани кои навистина се случиле. Ако е така, тогаш ниеден од овие четворица.