FIFA World Cup Brazil 2014 - Panini Sticker Album

• Креатор на темата Креатор на темата BilboBaggins
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа глеам дека највероватно го утнале голманот на Гана, очекувам Квареси да брани.

^ Порано што убаво си ставаа по 2 голмани од секоја репрезентација...

И исто така и селектор на репрезентација ...

Овие ми се дупли, некој да не му фалат?

10151025_471823159612758_1454195809_n.jpg

Го има албумов баш прееска го видов, со самиот албум добиваш 6 сликички (баш тој што го видов го имаше Пирло во него), а ќе иде бесплатно со весникот Спорт Бокс. You're welcome.
Нема во Спорт Бокс ,јас ги имам сите 3 броја и во 2риот број имаше книга од Ѓоковиќ а во 3-тиот број книга и двд филм за Ники Лауда .

Јас ич не сум по фудбалот ,ама порано обожавав да собирам сликички и да лепам по албуми било да е за фудбал или за нешто сосем друго.

Нема во Спорт Бокс ,јас ги имам сите 3 броја и во 2риот број имаше книга од Ѓоковиќ а во 3-тиот број книга и двд филм за Ники Лауда .

Јас ич не сум по фудбалот ,ама порано обожавав да собирам сликички и да лепам по албуми било да е за фудбал или за нешто сосем друго.
Ептееееен касно реплицираш, лошо ме известија :ROFLMAO:

Касно испадна изданието, за тоа ваљда сеа те известува. Сакав ја да те демантирам пред некој ден, ама ај си реков ќе се поправиш, на килажа :)
200денари е, заедно со книгата и цд-то.

Бај д веј, ме утепаа дупликати од Аргентина.

Ептееееен касно реплицираш, лошо ме известија :ROFLMAO:
Знам знам . Инаку Спорт Бокс не е лошо списание ,иако јас сум тапа за спорт ,тенис гледам некад кога игра Ѓоковиќ.

Него кога сме кај албумoв гледам во Израел е сосем подруг
http://www.paninionline.com/collectibles/institutional/ea/ce/index.asp

или па тоа не се сликички со албум ?

Некој да не е во криза за КР7 како Bojan Buuren што е за Озил ? :D

Некој ако има сликички од Германија 2006 нека ми пиши ПП за му купам :)ми фалат уште 30

Апдејт: Од Гана ми фалат уште емблемот, тимската, голманот, Боатенг и Џордан Ају :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom