FIFA World Cup Brazil 2014 - Panini Sticker Album

• Креатор на темата Креатор на темата BilboBaggins
  • Време на започнување Време на започнување
За да се нафатиш да го збираш треба да си скапано богат или да е по 10 ден пакетче и да има ко во америчката верзија, 7 сликички.
За 65 евра ќе го наполниш албумот, нормално, ако сите ти се погодат од прва.

Има од левата страна на сликичката датум на раѓање

П.С тие што купувате српски ТИП ќе има во петок заедно со весникот и албум за светсково
Нешто спортски весник е ова? Што пари е и го има во повеќево трафики?

U Beogradu se pojavili albumi "Panini" :eek:

Не верував дека олку рано ќе се пуштат во продажба (y)[DOUBLEPOST=1395183376][/DOUBLEPOST]
Брат ми вчера ми кажа дека веќе го имало албумот да се купи видел во тинекс ама рано е уште нека помине уште еден месец бар и забавата може да почне :)
Колку чинел албумот, а колку сликичките?

Најлошиот албум досега.
Ги имам сите албуми од ЕП 1996 и ова последното изгледа ќе биде најлошиот.
Како може да ги нема имињата на играчите на албумот! Разбирам тоа е начин да се продаваат повеќе слики, но не е тоа тоа!

Го има албумов баш прееска го видов, со самиот албум добиваш 6 сликички (баш тој што го видов го имаше Пирло во него), а ќе иде бесплатно со весникот Спорт Бокс. You're welcome.

Јас секогаш повеќе сум се палел на тие preview магазините отколку на албум... Ги читам во еден здив, дури и го повторувам, како за испит. :D Мада не сум ни имал прилика да собирам албум, а иам дома 5-6 од татко ми некаде од 70тите и 80тите. :) За овој ќе размислам, дали да дебитирам во хобиво, ама ептен пари ќе треба за сликички бе. Не ли одат нешто со кроасан, смоки и слично? :D

Го има албумов баш прееска го видов, со самиот албум добиваш 6 сликички (баш тој што го видов го имаше Пирло во него), а ќе иде бесплатно со весникот Спорт Бокс. You're welcome.
Колку пари е Спорт Бокс? Кога излегува новиот број?

Колку пари е Спорт Бокс? Кога излегува новиот број?
Ау појма немам точно ама околу 200 или 250 денари е, ама за тој квалитет на магазинот да добиеш и гратис албум (со 6 сликички) вреди.
Следниот број би требало неделава да излезе :)

Јас секогаш повеќе сум се палел на тие preview магазините отколку на албум... Ги читам во еден здив, дури и го повторувам, како за испит. :D Мада не сум ни имал прилика да собирам албум, а иам дома 5-6 од татко ми некаде од 70тите и 80тите. :) За овој ќе размислам, дали да дебитирам во хобиво, ама ептен пари ќе треба за сликички бе. Не ли одат нешто со кроасан, смоки и слично? :D
На „времето“ кога собирав сликички, тие пари што требаше да одат за овакви работи одеа за сликичките.. сеа овие деца којзнае дали знаат дека постои албум на Панини.
Спорт Бокс иначе е 100 денари.

Ова ти е добра идеја, знам јас го собирав албумот со градови од Европа (или можда не беа сликички не ми текнува) што излегуваше со Чипикао кроасанот.

Али да скапичко си е хобиво али интересно е во секој случај. Затоа подобро е ова да го собираш на псотари години кога ќе си имаш стабилна работа :D

Најлошиот албум досега.
Ги имам сите албуми од ЕП 1996 и ова последното изгледа ќе биде најлошиот.
Како може да ги нема имињата на играчите на албумот! Разбирам тоа е начин да се продаваат повеќе слики, но не е тоа тоа!
И Еуро 2012 беше таков албумот.

На „времето“ кога собирав сликички, тие пари што требаше да одат за овакви работи одеа за сликичките.. сеа овие деца којзнае дали знаат дека постои албум на Панини.
Спорт Бокс иначе е 100 денари.
100 ? Зошто сум сигурен дека е повеќе од 100 ?

100 ? Зошто сум сигурен дека е повеќе од 100 ?
Првиот број беше 100 денари, вториот беше 200 денари, бидејќи со него одеше и книгата на Новак Ѓоковиќ, е сеа ако се водат според првичната цена, и не го стават албумот во наплатата, би требало да е 100 денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom