Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
90 гола имаат дадено, ти најде да кажуваш како ги дава Ливерпул головите.Не се памти кога последно Ливерпул дал гол од игра....
Odamna beshe minatoto kolo, ne vikam neНе се памти кога последно Ливерпул дал гол од игра....

шо има да памтиш тоа? памти кој е прв на табелаНе се памти кога последно Ливерпул дал гол од игра....

Ги видов и двете играња со рака и можам да кажам дека правилно двапати одлучи судијата затоа што топката случајно се исчукуваше во раката на Армеро. Во таква ситуација не се свири пенал и мене искрено како неутрален гледач ме изнервира Суарез што бараше трет пенал за таква ситуација.Пеналпул! Вие тројцата што сте го остаиле истиот коментар у исто време, да знаете и дека ја истото го кажав коа глеав
Како и да е, сите за чистите пенали се фативте. Од играчите на Вест Хем имаше уште две играња со рака у нивни шеснаесетник и едно у наш шеснаесетник. Керол не доби жолт на утакмицава, што е апсурдно, нема ни да го коментирам боксот за Мињоле. И секако, Армеро кога си го собра Суарез со влечење, а овој беше сам пред гол, само жолт.
Епа да ми го пушите курот и ФА и судии и све. Никако нема да не запрете мамата ваша, никако!
WE GONNA WIN THE LEAGUE!
.Нема потреба да ти е.Гласав за Ливерпул да станат шампиони на анкетава пред да почне сезонава. Криво ми е што не стаив илјадарче на спортска..

Епа да ми го пушите курот и ФА и судии и све. Никако нема да не запрете мамата ваша, никако!
WE'RE GONNA WIN THE LEAGUE!