Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џерард си ги има пеналиве (y) Денес малце побледо играја, нешо лагано, колку да пројде.

Не се памти кога последно Ливерпул дал гол од игра....
90 гола имаат дадено, ти најде да кажуваш како ги дава Ливерпул головите.

А замислете Суарез да шутираше пенали. Ќе рушеше уште 15 рекорди.

Не се памти кога последно Ливерпул дал гол од игра....
шо има да памтиш тоа? памти кој е прв на табела :)

ај прекинете да зборите за регуларност, вчера не беше досуден гол за пола сантиметар, денес признаа гол после бокс у фаца. тука нема регуларност.
треба да имаш и среќа. се на се чиста победа за ливерпул, макар имало и 10 пенали.
анкетава горе и треба изменa, пошто очигледно многу го промашиле прашањето, не е за кого навиваш оваа сезона, него кој ќе биде шампион! :)

Така такааа пенали се!!! уште да беше поништен голот на уестем уште послатка че беше победата. Да се надокнади за сите претходни години судиски грешки, голови одбијани од балон, губење бодови во 90мин, пречки стативи курци палци. Уште многу малку од сонот!!! На ред е финалето. Толку!!!

1976956_841308729226877_2947533103557898780_n.jpg

Штета за Евертон, ќе завршат четврти ама нема да играат ЛШ пошто Јунајтед ќе земе ЛШ и автоматски ќе мора да се пласира како освојувач. :(

Пеналпул! Вие тројцата што сте го остаиле истиот коментар у исто време, да знаете и дека ја истото го кажав коа глеав :D

Како и да е, сите за чистите пенали се фативте. Од играчите на Вест Хем имаше уште две играња со рака у нивни шеснаесетник и едно у наш шеснаесетник. Керол не доби жолт на утакмицава, што е апсурдно, нема ни да го коментирам боксот за Мињоле. И секако, Армеро кога си го собра Суарез со влечење, а овој беше сам пред гол, само жолт.

Епа да ми го пушите курот и ФА и судии и све. Никако нема да не запрете мамата ваша, никако!

WE GONNA WIN THE LEAGUE!

Пеналпул! Вие тројцата што сте го остаиле истиот коментар у исто време, да знаете и дека ја истото го кажав коа глеав :D

Како и да е, сите за чистите пенали се фативте. Од играчите на Вест Хем имаше уште две играња со рака у нивни шеснаесетник и едно у наш шеснаесетник. Керол не доби жолт на утакмицава, што е апсурдно, нема ни да го коментирам боксот за Мињоле. И секако, Армеро кога си го собра Суарез со влечење, а овој беше сам пред гол, само жолт.

Епа да ми го пушите курот и ФА и судии и све. Никако нема да не запрете мамата ваша, никако!

WE GONNA WIN THE LEAGUE!
Ги видов и двете играња со рака и можам да кажам дека правилно двапати одлучи судијата затоа што топката случајно се исчукуваше во раката на Армеро. Во таква ситуација не се свири пенал и мене искрено како неутрален гледач ме изнервира Суарез што бараше трет пенал за таква ситуација.

Гласав за Ливерпул да станат шампиони на анкетава пред да почне сезонава. Криво ми е што не стаив илјадарче на спортска.:facepalm:.

Гласав за Ливерпул да станат шампиони на анкетава пред да почне сезонава. Криво ми е што не стаив илјадарче на спортска.:facepalm:.
Нема потреба да ти е. :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom