Како да се започне Фејсбук разговор?

• Креатор на темата Креатор на темата MrRossi1997
  • Време на започнување Време на започнување
Da 24 god sum. I sum od Strumica i site zenski odat so Bugari ili Grci za pari. Isto kako gevgelicankite sto odat so grci za pari

Ти па фати некоо бугарка , ја го дека е Петрич. Плус ќе немора се зелен картон да плаќаш. :pos:

Деца бе, дај излезите надвор. Пролет е, годишното време кое е измислено за љубов водење во четири очи. А не преку два екрана, две тастатури и сите пропратни компјутерски елементи. Мрднете си ги дуповите од пред компјутер и поканите ги луѓето со кои си го имате муабетот на ФБ, на дејт во живо. Така бар ќе ги запознаете вистински и најдобро ќе дознаете дали личноста го има потенцијалот кој вас ви е потребен за да бидете среќни во една врска. Башка на дејтот, надополнет со звукот на птичките кои пеат околу вас, ептен романтики ќе имате. И не заборавајте да скинете еден цвет и да и го подарите на девојката. Ако не падне на таков гест, на што друго би паднала.
На убава кола секад паѓа девојче :pos:

Decki imam edna devojka na mojot fb i si pisuvavme pred eden mesec i pak mi pisa sea pak (poshto nemam nekoe golemo iskustvo so devojki) dali saka so mene da pisuva ili pak ubiva vreme na fb i shto da i napisam za da pravime muabet daj te nekoja ideja please :)
Прашај ја од кај купвит шалитра?

Како да се започне ха!? Наместо околишање кажете оти сметате дека нејзината јајце клетка е подобра од сите останати, и дека нудите подобри начини за поинтензивно лачење на допамин за разлика од останатите конкурентни сперматозоиди, нели на крај - крајева се(со надреден знак) се сведува на тоа ;)

Da 24 god sum. I sum od Strumica i site zenski odat so Bugari ili Grci za pari. Isto kako gevgelicankite sto odat so grci za pari
Па оди и ти со некој грк за пари
или чекаш да се заљубиш?

Последно уредено:
Ако има стан, колата не е важна. :pipi:
untitled-jpg.88463

Батето има, океј е? :icon_lol:

untitled-jpg.88463

Батето има, океј е? :icon_lol:
Празен стан?!
женските бараат полн стан, маси столици фотељи апарати и машини, телевизори, кревети шкафови...
Овој гарант на бегање и пари ќе и побара...

Па оди и ти со некој грк за пари
или чекаш да се заљубиш?
Лет ти ова озбилно? Ми подметнуваш туѓи цитати?
Знаев дека си забеган, ама не до волку. Или ова ти е начин да почнеш муабет со мене? :cool:

Лет ти ова озбилно? Ми подметнуваш туѓи цитати?
Знаев дека си забеган, ама не до волку. Или ова ти е начин да почнеш муабет со мене? :cool:
Грешка, то на Синиша му одговарав а се помеша со тебе ко праев копи пасте остана твојот јузер шо ти пуштав на ПП мои слики по купаќи и слики од имотите нивите бавчите и механизацијата која ја поседувам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom