Како да се започне Фејсбук разговор?

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.468
Поени од реакции
39.165
Da 24 god sum. I sum od Strumica i site zenski odat so Bugari ili Grci za pari. Isto kako gevgelicankite sto odat so grci za pari

Ти па фати некоо бугарка , ја го дека е Петрич. Плус ќе немора се зелен картон да плаќаш. :pos:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Деца бе, дај излезите надвор. Пролет е, годишното време кое е измислено за љубов водење во четири очи. А не преку два екрана, две тастатури и сите пропратни компјутерски елементи. Мрднете си ги дуповите од пред компјутер и поканите ги луѓето со кои си го имате муабетот на ФБ, на дејт во живо. Така бар ќе ги запознаете вистински и најдобро ќе дознаете дали личноста го има потенцијалот кој вас ви е потребен за да бидете среќни во една врска. Башка на дејтот, надополнет со звукот на птичките кои пеат околу вас, ептен романтики ќе имате. И не заборавајте да скинете еден цвет и да и го подарите на девојката. Ако не падне на таков гест, на што друго би паднала.
На убава кола секад паѓа девојче :pos:

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Decki imam edna devojka na mojot fb i si pisuvavme pred eden mesec i pak mi pisa sea pak (poshto nemam nekoe golemo iskustvo so devojki) dali saka so mene da pisuva ili pak ubiva vreme na fb i shto da i napisam za da pravime muabet daj te nekoja ideja please :)
Прашај ја од кај купвит шалитра?

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.998
Поени од реакции
12.656
Како да се започне ха!? Наместо околишање кажете оти сметате дека нејзината јајце клетка е подобра од сите останати, и дека нудите подобри начини за поинтензивно лачење на допамин за разлика од останатите конкурентни сперматозоиди, нели на крај - крајева се(со надреден знак) се сведува на тоа ;)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Da 24 god sum. I sum od Strumica i site zenski odat so Bugari ili Grci za pari. Isto kako gevgelicankite sto odat so grci za pari
Па оди и ти со некој грк за пари
или чекаш да се заљубиш?

Последно уредено:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279

Батето има, океј е? :icon_lol:
Празен стан?!
женските бараат полн стан, маси столици фотељи апарати и машини, телевизори, кревети шкафови...
Овој гарант на бегање и пари ќе и побара...

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Па оди и ти со некој грк за пари
или чекаш да се заљубиш?
Лет ти ова озбилно? Ми подметнуваш туѓи цитати?
Знаев дека си забеган, ама не до волку. Или ова ти е начин да почнеш муабет со мене? :cool:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Лет ти ова озбилно? Ми подметнуваш туѓи цитати?
Знаев дека си забеган, ама не до волку. Или ова ти е начин да почнеш муабет со мене? :cool:
Грешка, то на Синиша му одговарав а се помеша со тебе ко праев копи пасте остана твојот јузер шо ти пуштав на ПП мои слики по купаќи и слики од имотите нивите бавчите и механизацијата која ја поседувам

Kajgana Shop

На врв Bottom