Како да се започне Фејсбук разговор?

Член од
7 август 2012
Мислења
176
Поени од реакции
11
Дали е добро преку интернет да се договораат состаноци пр. На кафе. Ке ве замолам за една работа дали некога на фејзбук ви се дисило да видите добра женска?? Ке ја аднете таа ке ве прифати и сега ме ентересира какви ви се првите моабети за да се договорите за состанок??

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Батали тоа Здраво ова она. Кажи и од прва - Сакаш да се ебеме? Сигурно ќе ја ќариш на уникатност.
Мхм, тогаш со сигурност ни „seen“ нема да ти врати. :cool:

O

onlya

Гостин
Си чекаш да ти пишат :D па после само одговараш :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.251
Поени од реакции
1.326
Ќе ја аднеш, по 4-5 дена ќе почнеш да и ставаш лајкови, ако почне и таа тебе да ти става, ќе и пишеш на фејсбук : "Абе се изналајкавме а не се познаваме :P :P ", доволно ти е ова.

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Тешко женско прво да ти пиши. Имам еден мавнат другар им пишува дирекно сакаш да се фатиме ако му се допаѓа некоја. И пред мене и пишува на една и оваа му пиши "Дете и што да правам сега јас" :pos:

Што ви значи ова асл ? претстави се или што е ?:D

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.705
Поени од реакции
11.822
ке и лајкнеш се живо и диво па ке стаиш кај тебе статус .. "и лајкнав се а она уште не приметува дека ми се свиѓа"
ако за ништо друго тогаш од љубопитност ке го отвори твојот профил, ке го види статусот па ако и фати окце ке ти пише : )
а со она здраво, право ти реков не ми рече ниш не праиш, ептен е монотоно и здодевно..
подобро со некое избацување од типот кај си бе мачко 100 години не сум те видел (не дека ти си ја видел, нека се мисли она кој си што си) ти прај се на тошо :D барем муабет ке почнете

Kajgana Shop

На врв Bottom