- Член од
- 1 декември 2011
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 3.053
Hahaha ok :-DСе` во врска со фејсбук ми е патетично.
Like :-D
Hahaha ok :-DСе` во врска со фејсбук ми е патетично.
ЦАР прво научи да пишуваш и да се изразуваш па после иди на другото ниво наречено вербална комуникација.Дали е добро преку интернет да се договораат состаноци пр. На кафе. Ке ве замолам за една работа дали некога на фејзбук ви се дисило да видите добра женска?? Ке ја аднете таа ке ве прифати и сега ме ентересира какви ви се првите моабети за да се договорите за состанок??
Ова да, но не целосно „да“.Коментирај и на постови (не само да лајкнеш пошто не оставаш простор за продолжување на комуникација) и постирај работи кои знаеш дека може да ја заинтересираат, само гледај да не бидеш очигледен.
Проблемот е ако е атрактивна. Тогаш најверојатно пред тебе и коментирале илјадници што треба да го направи твојот коментар различен од нивниот за да и падне во очи.
Глеј тоа да бидат заеднички теми ко што ти пишаа погоре.
Пробај да и пишеш ствари што ќе ја заинтригираат на позитивен начин.
Здраво/hi, се знаеме?, и слични ствари на чат, никогаш.
Од старт и кажуваш што сакаш како што и кажале и многу пред тебе што не те одвојува од групата на останатите удварачи за нејзе.
Не е проблемот во твојата намера, проблемот е во тоа што девојчињата сакаат спонтаност и слично.
Коментарите и дебатите кои ќе ги иницираш кај нејзе на статус (доколку ја заинтересираш) треба "спонтано" да преминат во приватни муабети. За ова не постои туторијал како и да е, сам треба да си го напраиш.
Евентуално, доколку имате заеднички пријатели или излегувате на исти места, мора да наместиш некако да излезете (индиректно или директно), зошто дур не те упознае у живо ништо не праиш.
Како и да е, у живо според мене е полесно неголи на фејсбук. Можеш слободно да покажеш што мислиш и имаш поширок спектар на муабети и заебанции кои поинаку ќе бидат погрешно разбрани поради недостатокот на комуникација кога си пишувате.
Тој не праша како да ја најде својата сродна душа, туку како да почне муабет, не знам што не е јасно.Да, пошто ако ви се свиѓа еден исти артист или имате гледано 5 исти филмови, створени сте еден за друг!![]()
викни ја на кафеDecki imam edna devojka na mojot fb i si pisuvavme pred eden mesec i pak mi pisa sea pak (poshto nemam nekoe golemo iskustvo so devojki) dali saka so mene da pisuva ili pak ubiva vreme na fb i shto da i napisam za da pravime muabet daj te nekoja ideja please![]()
Ona e od Skopje a jas sum od Gevgelija.викни ја на кафе![]()
Нека те викне она на кафеOna e od Skopje a jas sum od Gevgelija.