Како да се започне Фејсбук разговор?

• Креатор на темата Креатор на темата MrRossi1997
  • Време на започнување Време на започнување
Decki imam edna devojka na mojot fb i si pisuvavme pred eden mesec i pak mi pisa sea pak (poshto nemam nekoe golemo iskustvo so devojki) dali saka so mene da pisuva ili pak ubiva vreme na fb i shto da i napisam za da pravime muabet daj te nekoja ideja please :)
Зависи од тоа што ти пишува, како ти го пишува, и кога ти го пишува . Да можев да ги погледнам конверзациите одма ќе ти кажев што сака . Но за да бидеш сигурен какви и се намери погледни дали ти има лајкувано слики . Ако девојка ти остави лике на ФБ слика, 50% од работата ти е завршена . :)

Зависи од тоа што ти пишува, како ти го пишува, и кога ти го пишува . Да можев да ги погледнам конверзациите одма ќе ти кажев што сака . Но за да бидеш сигурен какви и се намери погледни дали ти има лајкувано слики . Ако девојка ти остави лике на ФБ слика, 50% од работата ти е завршена . :)

Aj pisi mi Pp daj mi tvoj fb i ke ti go ispratam razgovorot. Samo nim da go objavish na tvojot fb ti veruvam. I mi nema lajkuvano slika na fb posto nemam mnogu moi sliki[DOUBLEPOST=1396295211][/DOUBLEPOST]
Нека те викне она на кафе

Pa neli treba ja da go skrsam prv mrazot kako alfa mazjak? A ne ona

Последно уредено од модератор:
Aj pisi mi Pp daj mi tvoj fb i ke ti go ispratam razgovorot. Samo nim da go objavish na tvojot fb ti veruvam. I mi nema lajkuvano slika na fb posto nemam mnogu moi sliki[DOUBLEPOST=1396295211][/DOUBLEPOST]

Никако, еднаквост меѓу половите, немој така да се поставуваш, нека она го скрши мразот како бета женка.

Што бидна ке дознаеме ? :sneaky:

Треба шампањот да го отвараме ?

Vaka da stavam update na situacijata. Vcera mi pisa pak ke odela na kafe vo grad ama dobro i jas bev na iskacajne i ne pisevme mnogu. Vecerta pisuvavme i pola cas i me prasa zaso nemam sliki mnogu na fb i rekov deka ne obozavam da se slikam i namerno ja promeniv slikatada vidam dali ke stai like. Denes stanav od spienje se ukluciv na fb i gleam stavila like na slikata i nemase dve minuti i mi pisuva dobro utro i si pisuvavme okolu polovina chas i ne pokani mene i drugarite da odime kaj nea na goste. mi kaza deka bila shefica. i kazav edna moja slucka so sefot i fb kako me fati. i taka. Ako ima svadba site ste pokanite

Паа... ќе ја прашаш одма од старт: Колку е часот? Ако онаа ти врати пример 13:00, ти на тоа ќе и речиш "Епа време е да излеземе и да се запознаеме", а ако се прави паметна и ти одговори "Имаш часовник на компјутерот", на тоа речи е "Поставив хартија на часовникот за да имам причина да зборувам со тебе" и пола работа е завршена :P

Ќе и пишеш во порака само А.
Обавезно ќе ти врати, што бе А кој си ти да не си грешка.За понатаму си знаете.

Vaka da stavam update na situacijata. Vcera mi pisa pak ke odela na kafe vo grad ama dobro i jas bev na iskacajne i ne pisevme mnogu. Vecerta pisuvavme i pola cas i me prasa zaso nemam sliki mnogu na fb i rekov deka ne obozavam da se slikam i namerno ja promeniv slikatada vidam dali ke stai like. Denes stanav od spienje se ukluciv na fb i gleam stavila like na slikata i nemase dve minuti i mi pisuva dobro utro i si pisuvavme okolu polovina chas i ne pokani mene i drugarite da odime kaj nea na goste. mi kaza deka bila shefica. i kazav edna moja slucka so sefot i fb kako me fati. i taka. Ako ima svadba site ste pokanite
ovoj zicer ne smees da go utnes

?????????? objasni detalno

аман бе мајсторе, изглеа овде сите ја сфативме работава освен тебе. :icon_lol: . Значи ова ти е сигурно, овде фали уште гола на врата да ти дојде со куртон во рака.

?????????? objasni detalno
Сите на темава разбравме дека сака со тебе освен ти . :pos::pos::pos: Ти останува после тоа да ја викнеш на кафе насамо да се видите, по ова пишување најверојатно ќе прифати и ќе искочите . Што му ја мислиш толку .

И дај кажи ми дека немаш стварно 24 години :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom