UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.542
Поени од реакции
17.364
Реал уште од почетокот на нокаут фазата очекував да игра финале и изгледа ко шо тргнало ќе се оствари. А за ПСЖ се знаеше дека ова година ќе прат многу беља, созреан тим се веќе

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Мисли од дуелот Олимпијакос - Ман. Јун.

По водството на Јунајтед против Баерн

По поразот на Челзи од ПСЖ

Се одјавувам.
Како не ти беше мака. Искрено, ова со мотив е праено. Свака част :D :cuc:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.464
Поени од реакции
65.759
3,75 да се пласира Челси даље
2.15 за Атлетико.

Фино фино.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.464
Поени од реакции
65.759
Манчестер? :D Само ме интересира колку е
Па 500 бе брат.

:свиркам:

With memories still fresh of March 2010, when Rooney damaged ligaments after being trodden on by Bayern forward Mario Gómez, the United striker claimed he had no option but to take evasive action to avoid being injured.

“I don’t really want to say what he [Schweinsteiger] said, but I think it’s a foul,” Rooney said.

“It could have gone either way, but he could have hurt me. He has gone in with his studs and the referee has booked him [for a second yellow], so it’s not my decision.

"I didn’t try to get him sent off, but the referee has made a decision. I’ve tried to stop myself getting hurt and the referee has had a decision to make."

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
3,75 да се пласира Челси даље
2.15 за Атлетико.

Фино фино.
Челзи нема шанси, ама за Атлетико убав коефициент дале. Имаат големи шанси, освен ако не заврши 2:2 :D

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Според постовиве ми делува дека ѓаволиве се радуваат далеку повеќе на тоа дека Челси изгуби денес отколку нивното реми вчера. А рака на срце, вчера делуваа како да освоиле ЛШ. Пазете да не ви се вратат ко бумеранг мислењава како што им се ситевте вчера на германцине за 18+ пошто, карма. Додуша ова и за другите што имаат коментирано неколку страни поназад. Лошо е што уште не ги научивте Челси и Мур.

Резултатот, очекуван. 2-1 ќе беше далеку подобро, но што е тука е. Реваншот 2-0 конечен :icon_lol:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Полека бе луѓе не за џабе се игра и реванш па после ќе збориме за тоа до кај е Челзи и дали е испаднат.Да збориме реално Псж и не покажа некоја игра,на среќа паднаа головите.Ја сум сигурен дека Челзи има шанса да тепа убедливо дома и да се пласира понатаму.
Иначе честито пласман на Реал у полуфинале.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Полека бе луѓе не за џабе се игра и реванш па после ќе збориме за тоа до кај е Челзи и дали е испаднат.Да збориме реално Псж и не покажа некоја игра,на среќа паднаа головите.Ја сум сигурен дека Челзи има шанса да тепа убедливо дома и да се пласира понатаму.
Иначе честито пласман на Реал у полуфинале.
Псж не покажа ама па челзи ич , уствари челзи нема ни еден шут второ полувреме ,а покрај онај напад тешко челзи да не прими дома гол , немам ништо против али челзи нема шо да бара,

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
In France, they recalled how Eric di Meco, a former Marseille player turned radio pundit, vowed to eat a rat if Cesar Azpilicueta made it in the Barclays Premier League. He had left Marseille for Stamford Bridge for an undisclosed fee, reported as £7million. Last year, when the Spanish left back became a fixture in Rafa Benitez’s team, Di Meco ate a rat pate cooked with apples, live on air.

мезенце, нема лабаво

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.125
Поени од реакции
13.228
Овие Челси највише ми се антипатични и ептен сакам да се елименирани, па макар и од вештачкиов ПСЖ ама иам некаков филинг дека и од ова ќе се извлечат и дека ќе поминат понатаму па макар и на пенали во реваншот :(
А за Дортмунд очекувано и во реваншот мислам дека ќе победат Реал, таму може ГГ да испадне само. Дортмунд ептен слабо играат сезонава, добро ќе биде во лигата да си обезбедат 2 место, а за ЛШ до овде им е максимумот имаа среќа што им се падна Зенит - ептен мртов тим се виде тоа и кога поминаа со 6 бода во групите, ама дотука им било пишано, на кој и да налетаа ќе отпаднеа со ваква игра и тим. Реал е на добар пат до финале :)

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
gi naceka real desetkovani milionerite a za se e kriv baern minhen koj 10 g nema kupeno igrac od druga liga ednostavno a vidat nekoj vo germansko odma im bapkaat pari i berat se kaj nim i na toj nacin i napravija ostanatite klubovi vo klupcinja koi ziveat zad senkata na baern i edvaj cekaatnegova ponuda za nekoj igrac

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Псж не покажа ама па челзи ич , уствари челзи нема ни еден шут второ полувреме ,а покрај онај напад тешко челзи да не прими дома гол , немам ништо против али челзи нема шо да бара,

Sent from my iPhone using Tapatalk
Доста слаб беше Челзи али ќе видиш еден различен Челзи во реваншот,нема што да се изгуби може само да добие.Иако сме катастрофа во напад мора на некој да му тргне веќе еднаш,Торес го чуваме како златна резерва :vozbud:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Коа ке пишете "Факт е тоа" знаете дека одма ми го менувате мислењето, секундарно, штом ве прочитам.

Кога Челси пред неколку години можеше со таа килава игра, еден автобус и Ди Матео на клупа да освои ЛШ зошто ние да не се надеваме на изненадување во Минхен?

Бумеранг било. Глејте сеа од таа фокусираност за ЛШ да не ја здробите и наредново коло во премиер лига па да биде народната " Од многу бабици детето килаво".

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom