DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Реал уште од почетокот на нокаут фазата очекував да игра финале и изгледа ко шо тргнало ќе се оствари. А за ПСЖ се знаеше дека ова година ќе прат многу беља, созреан тим се веќе
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мисли од дуелот Олимпијакос - Ман. Јун.
По водството на Јунајтед против Баерн
По поразот на Челзи од ПСЖ
Се одјавувам.
Манчестер?3,75 да се пласира Челси даље
2.15 за Атлетико.
Фино фино.
Манчестер?Само ме интересира колку е
Челзи нема шанси, ама за Атлетико убав коефициент дале. Имаат големи шанси, освен ако не заврши 2:23,75 да се пласира Челси даље
2.15 за Атлетико.
Фино фино.
Манчестер?Само ме интересира колку е
3,75 да се пласира Челси даље
2.15 за Атлетико.
Фино фино.
Полека бе луѓе не за џабе се игра и реванш па после ќе збориме за тоа до кај е Челзи и дали е испаднат.Да збориме реално Псж и не покажа некоја игра,на среќа паднаа головите.Ја сум сигурен дека Челзи има шанса да тепа убедливо дома и да се пласира понатаму.
Иначе честито пласман на Реал у полуфинале.
Доста слаб беше Челзи али ќе видиш еден различен Челзи во реваншот,нема што да се изгуби може само да добие.Иако сме катастрофа во напад мора на некој да му тргне веќе еднаш,Торес го чуваме како златна резерваПсж не покажа ама па челзи ич , уствари челзи нема ни еден шут второ полувреме ,а покрај онај напад тешко челзи да не прими дома гол , немам ништо против али челзи нема шо да бара,
Sent from my iPhone using Tapatalk