UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
За ова “со свој камен по своја глава“ ми беше постот. Не е глупо, а? И како вчера тоа беше од комплекс, а ова не е? Различни аршини? Да почекав сигурен сум дека ќе имаше и повеќемина, не само каталонци, али ае...
Не ти го разбирам постот во целост.

Мојата омраза кон Мурињно не е како тренер, туку како човек (карактер)

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Go gledav natprevarot Real -Borusia bidejki sakav da gledam fudbal , slobodno mozam da kazam deka odbranata na Real go dobi natprevarot a se nadevam I patnikot vo polufinale ( da ne gi urocam ) no sepak realno gledano Dortmund igrase bez Subotic,Schmelzer,Bender,Gundogan,Lewandovski toa se igraci koi se nositeli na igrata I bukvalno pola prva postava a hendikepot bez Lewandovski se oseti poveke pati koga trebase Aubameyang da reagira podobro koga bese na dva pati vo 16 m I sutirase kako da e od Tiverija . Ako vo vtornik Borussia dade gol do 20ta minuta moze I toa kako da mu gi pomati smetkite na Madrid no ako Pepe I Ramos izigraat kako denes nema da ima nikakvi peoblemi .

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
:)

Ова за да му нацртам на Миа Сан Себастијан и тие со таков став...

а ден претходно...

За ова “со свој камен по своја глава“ ми беше постот. Не е глупо, а? И како вчера тоа беше од комплекс, а ова не е? Различни аршини? Да почекав сигурен сум дека ќе имаше и повеќемина, не само каталонци, али ае...

*намерно е со боички, да разбере малиот. ;)
Abe El_Kurinjo sto bezveze me zamaras koga jas Pep nigde ne go branam,nitu mi e vo interes toa.Jas ti vikam vcera go branat Barsa fanovite,ti denes pak gi citiras niv i mene me stavas vo muabetot.:facepalm:

Ili slucajno go izgubi kompasot pa si pomesal.:rolleyes:;)

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.414
Поени од реакции
26.412
Тој што ќе го добие подобриот од овој дуел во 1/4 финалето ќе може уште од петок да се смета за 1/2 финалист.
Мисли од дуелот Олимпијакос - Ман. Јун.

Ау браво. Од натпреваров дефинитивно сфатив дека помеѓу Олимпијакос и Јунајтед би сакал Челзи да се сретне со Јунајтед (освен тоа што ене каде е Грција за да се гледа во живо :(

По водството на Јунајтед против Баерн
то бе то !!:vozbud::vozbud::vozbud:

И пак да ги откажувате Јунајтед пред време и да ги преценувате Баерн на чело со Пеп

По кој знае кој пат се појавуваат фаци што врска немаат од фудбал со избрзани ставови што еве сега ќе ги снема и ќе се надеваат дека во следното коло некој ќе ги "продупчи".
По поразот на Челзи од ПСЖ
лол темава забавна, менување ставови и мислења 180 степени. а тек другата недела што ќе биде, па и полу-финалето...комедии.

Се одјавувам.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
:)

Abe El_Kurinjo sto bezveze me zamaras koga jas Pep nigde ne go branam,nitu mi e vo interes toa.Jas ti vikam vcera go branat Barsa fanovite,ti denes pak gi citiras niv i mene me stavas vo muabetot.:facepalm:

Ili slucajno go izgubi kompasot pa si pomesal.:rolleyes:;)
Па ти бе момче вчера прв ми реплицираше на постот, шо се замараш сам тогаш кога нејќеш да те замараат после?

Ел Нињо , не знам што се случува со тебе , ама постот никаква смисла нема. :unsure:
Во пубертет сум.

Поентата е, вчера пишаа неколкумина дека стилот на игра на Пеп не им се допаѓа, ги напопаднаа со коментари дека се искомплексирани од Пеп и затоа не им се допаѓала играта. Вечерва да им пишеш така (дека се искомплексирани од Мурињо) на тие што се смеат на Мурињо,а тоа се голем дел од истите кои вчера пишаа „вие сте искомплексирани од Пеп, затоа не ви се свиѓа неговиот фудбал“, ќе ти речат „не, не е тоа“.

Тоа ме нервира. Двоен аршин и преувеличувањето на фразата “комплекс“ која стана досадна. И не е само Мурињо и Пеп, они двајца се најпопуларни сеа, така беше и со Фергусон...

Точно е дека малку глупо да се опише и делува збунувачки ама поентата мислам дека ми е јасна.

@Zedd Fair enough. И кај мене тоа е една од причините заради која не го сакам Пеп. Али признај си (не алудирам директно на тебе), не со глупото “од комплекс ти е ова“ реплицирање.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Druze dobra poenta,ama losi apcinja i nikako ne mozam da sfatam koga sum repliciral so 'iskompleksirani ste od Pep'.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Според мене Дортмунд заслужи да даде гол. Ама без напаѓач тоа е. :) ПСЖ тепаа заслужено. :)

B

Beck's

Гостин
Мурињо секој нормален чоек го мрази ради тоа што е гнаса и тежок провокатор а не дека ни има набиено некој комплекс. Додека Пеп го мразат ради тоа што омилените тимови на овие индивидуи кога играат против тимот на Пеп цели 90' играат без топка и сето тоа делува толку фрустрирачки што ги тера да мислат дека играта на Пеп не е убава.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.747
Поени од реакции
22.949
Иако повеќе сум за ПСЖ, не би имал против и Челзи да помине. Пошо во евентуален дуел Реал - Челзи/ПСЖ, сметам дека повеќе шанси има Челзи да го исфрли Реал, отколку ПСЖ. :sneaky:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom