N
Jas mislam deka ZOTE vodi tukaХаха ако ми веруваш баш на тебе ми текна додека го пишував постов![]()
Мислам дека сеуште ја нема видено темата, па така што имам шанси .Замисли Никола, таа шо сакаш да ја освоиш пише на темава вака нешо..
-"Пуштање на форум?"
![]()
Од толку фини чупиња на форумов ти си запнал за некоја што ти вика дека си грд, хмммм...Срце не ми дава
Обратна психологија друже, како онаа у љубавни проблеми дечко и што ја млатеше .Од толку фини чупиња на форумов ти си запнал за некоја што ти вика дека си грд, хмммм...
Ааа, значи сакаш да ја млатиш, сега те разбрав.дечко и што ја млатеше .![]()
Ааа, значи сакаш да ја млатиш, сега те разбрав.![]()
Така вели легендата ...чекајте, има уште женски на форумов 0_o ?!
Пиши и „И ти не си ништо подобра“Чекајте малце другари !Имаме апдејт од ситуацијава. И пишав на момава само "Hi"
И еве го повратниот одговор
![]()
Кажувајте сега чаре и давајте памет што да правиме , понатаму со разговорот .![]()
Па ако продужиш да ставаш принт скрин од пораки на темава, не ти претстои светла иднина. Ќе останеш да се дружиш со ДесанкаЧекајте малце другари !Имаме апдејт од ситуацијава. И пишав на момава само "Hi"
И еве го повратниот одговор
![]()
Кажувајте сега чаре и давајте памет што да правиме , понатаму со разговорот .![]()
Ja мислам да се преименува во "Како Никола да си ќари женска од форум"?Сепак мислам дека темава треба да се преименува во "Како да се привлече внимание на Кајгана?"