Како да се започне разговор на кајгана ?

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека после темава шансите за ќарување девојка на Кајгана значително ти паднаа, жалам :(

Чика Мурињо више знае дека само још една екипа киде даље.Ако се паднемо сс Реал у финале, он ке му помогне на Д чоузн уан да га тепаф Карлу за да не осфои он ЛШ, за да не плаче или да дели психилогие, овј специјалац : D

Еве започна разговор на Кајгану (болдирано е за онија слепи што се паркираф по Битила : )
Не бе улегна веќ у тему, а не ми се траеше тема за Лигу Чампиони

Еи да, сфаку вечеру читам си у фан базу за Кросa, ке дојде и тј куде нас некад:ROFLMAO:

@Skittles forever! И вас ве тролал како што гледам :D
После втората порака го претпоставив тролот ама нејчум шпекулации :icon_lol:
Верувам дека е свесен за психичкиот проблем што го закачил попатно :)))

Aбе ск гу листам тему, глеам и на друи пишуваја тј за договарање на кецаже куде њега у стан
Па пред едну годину негде, Иван и некоја бројка у никнејм му беше нешто. Исти филм поише јузери
Кои тапа фраери и изебани мозоци, ке ебеф групњаци ке праиф, ццц : D
И на друг форум се логира ист тј никнејм и ми пишуе и там вика ми га исто, алеееееееееееј : O

Aбе ск гу листам тему, глеам и на друи пишуваја тј за договарање на кецаже куде њега у стан
Па пред едну годину негде, Иван и некоја бројка у никнејм му беше нешто. Исти филм поише јузери
Кои тапа фраери и изебани мозоци, ке ебеф групњаци ке праиф, ццц : D
И на друг форум се логира ист тј никнејм и ми пишуе и там вика ми га исто, алеееееееееееј : O

Sakas li da zapocneme kajgana razgovor?

А наместо да мањачиш и замараш некоја си пробал да некако да ги направиш заинтересирани за тебе и први да ти пишат ? :)

Јас не пишувам ништо пошто знам дека за муабети сум нУла. Само пишувам у приватни за некои работи што не ми се јасни на пример за форумов и баш тоа некое девојче ми одговори :-) :-) и викам фала а таа ни вика ни НИШТО ни МОЛАМ :tapp:

od tolku devojcinja/momi/zeni na forumov ne se najde edna Tutorijal da napise za ovoj gooooolem problem.........ne be do mazite bilo.......odgovarajte na pp duri ste mladi !!

Така вели легендата ...
OOOH.gif

Ти си мое младо кромидче, или ако ти е ептен мила тогаш мојт и вака, Ти си мое младо кромидченце :X3:.(Морат со смајли, зато шо прибидеќи е основа на денешно кабел муабетење, без него ќе си речит "Леле бе види го шо пишпириче е, патетика жива е").
Ќе ми дајш број или сосила да го земам? Ова е следно, со ова се докажвиш дека си алфа мажјак, дека ти си доминантен мојш да додајш и "оту ќе те дрецна од земи" е со ова и даваш до знаење дека си Брачка и дека немат заебавање со тебе. Уште од старт ја растураш и немат излез готова е, паѓат сигурно. И дента ко ќе ја бараш стај 100 денари кредит во то циглата на тач, не се греби цел живот и измиј се небиди сељак.
:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom