А
Антоние
Гостин
Не би сакал, малце ми е некомотно...Каква беше твојата порака може ли да видиме?![]()
Не би сакал, малце ми е некомотно...Каква беше твојата порака може ли да видиме?![]()
Република Македо....
Или те следи што правиш ти става лајк, па преку порака те прашува е зошто тоа така си го напишал/а. Демек навистина се интересира за тоа.Верзиите бугарски се најаки. Прво те цитира, па ти пишува порака и на крај со братот заедно во заедничка порака, за да случајно не прочиташ, да повтори![]()
Ми текна. ЗнамДоста ми текна на уште една, незнам како метафорично да ја претставам али може да почнам да зборам и да завршам утре би било добра асоцијација
@Ilumious знам дека кај тебе нема промашај у гаѓање на овој лик.
Не беше мојот пост насочен само кон тебе, неколку постови ме инспирираа, а и генерално гледам таков тренд општо на социјалните мрежи, па затоа и коментарот.Во право си, али сеуште не чувтсвувам вина. Типот си игра курташак со сите овде.![]()
Немојте вака бе луѓе да не можи чоек да си се напие..Не би сакал, малце ми е некомотно...
Ако се фаќаа женски на казнени поени, јас со пола од девојките на кајгана ќе имав спиено досега...најпрво прими казнени поени, делува добро на бед бој имиџот.
А Gurdjieff ќе ја рендаше другата половина.Ако се фаќаа женски на казнени поени, јас со пола од девојките на кајгана ќе имав спиено досега...
![]()
Шо да и пишеш бе Николче...Работата е за во ПП како да почнеш муабет . Шо да и пишеш .
Хаха ако ми веруваш баш на тебе ми текна додека го пишував постовАко се фаќаа женски на казнени поени, јас со пола од девојките на кајгана ќе имав спиено досега...
![]()
Не дозволувај Луда во Љубов да те предомисли, дај сподели нешто со нас смртниците.Тргнав да пишам совет за сите млади и несигурни кајганџии али Крејзи ме олади со сериозниот и морален коментар над мене и сега нема никој да дознае како успешно да „дудла“ (флертува) со форумџика.
За секои идни неуспеси и непознавања, може да ја окривите Крејзи за тоа.
Толку од мене, поздрав.
Имаш копче Пријави, нека јаде казнени поени.Кажувајте сега чаре и давајте памет што да правиме , понатаму со разговорот .![]()