Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Нејмар можи со флоп да реши утакмица, Педро и Санчез џабе ќе 'рмбат цела утакмица

Со победа без примен гол мислам дека 80% сме пласирани понатаму. Макар и 1-0 било.

А каков трик е тоа воопшто? Демек сега не излажаа неколку саати дека Диего е повреден , и овие нашите се опуштиле , и сега ШОК ќе игра Диего. :facepalm: Многу тимови го практикуваат ова пред важни утакмици , а немаат никаков бенефит и ефект. Тој што го смислил тоа е поглуп од Пепе.

Со нашите одбранбени не треба никаква фора да направат, центрирај почесто и кад тад Маске ќе брка голуби

Не ми е јасно зошто Тата не го става стартер Бартра, човекот цела сезона има направено помалку грешки одколку Масќе во мечот со Реал

Не ми се верува го барате Бартра месечарот , Маскерано ваков таков е најдобра опција за одбрана.

Ах да го имавме Компани место Маске, одамна го сонувам овој играч кој знае дали ќе ми се оствари желбата некоаш

Ах да го имавме Компани место Маске, одамна го сонувам овој играч кој знае дали ќе ми се оствари желбата некоаш
На 50 години бе шо, место плата, пензија ќе му даваме...

Ме пука некоја возбуда, вака не ми било ни пред Ел Класико..
Ајде нека покажат нашите дека ги бива, дека можат да се надигруваат со најдобрите и дека можат да победуваат во големи натпревари.
Нека изиграат како против Реал, само со помалку грешки во одбрана. :D

Сеуште не е официјално, ама чим RAC1 тврди дека го знае составот, ондак тоа е!
Напред, момци!

И мене ме фаќа некоја еуфорија :vozbud: веќе со Реал утакмиците не ми се интересни :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom