Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас реков дека ќе бидам задоволен со титула во ПЛ и 1/2финале во ЛШ.Сега тоа некако не ми штима.Мали ни се шансите за титула,али кога ќе ми текне дека против какви тимови губевме бодови ми иди да се самоубијам.Баш тоа сакав да пишам, ич немојте да ви е криво, сетете се на почеток на сезона што пишувавме и сите викавме дека сме задоволни со пласман во топ4 и четвртина финале во ЛШ, засега тоа е одлично. Како смо се надали, добро смо се удали, што викаат стари луѓе.
А да освоиме, тоа ќе биде нешто сензационално, ама нема да се деси.
ДА БЕ ДА ! ТОА ! Гледам јас нешто ми фали..и после зошто сме губеле..Форесте до крај на сезона да те видам со песниве..и титула зимаме у ЛШ сто посто. Ајде ! Вамос !
Весело ![DOUBLEPOST=1396221638][/DOUBLEPOST]http://www.imdb.com/title/tt0444505/?ref_=nm_knf_t1
Еве го филмот со Торес![]()
Абе види сеа, не дека Торес ми смета којзнае колку, мајтап ми беше поише коментарот погоре. Али факт е дека некад зицери утиња, а и има утакмици во кои не се труди, а од друга страна утакмици во кои се труди многу. Не е константен ама ич. Затоа ако се носи звучно име на лето, сигурен сум дека Торес ќе замине (за Ба веќе е сигурно, а ќе видиме за Ето).Јас не ја гледав , а и незнам што направил Торес . Но ако игра во среда против ПСЖ и ако даде случајно гол сите тука ќе бидете вакаи со коментари од типот “ Торееееес
“ , “ Тооооооооо Тореееееес ! “