Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Руни ти се молам да го симнеш клошаров од тронот ,па најголемо достигнување во кариера да му биде дркање на ливерпул со алан хансен на МОТДПрегледај го приврзокот 88154
Ни мене за Мата не ми се веруваше, али испадна. Изворов вришти али ако го потпишат Шо тоа би било добар потег како за старт на летово и така малиот тешко дека ќе оди на СП.

За Ширер и јас се слагам, нека стигне до 260 па нека пукне од мака.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
О
Ни мене за Мата не ми се веруваше, али испадна. Изворов вришти али ако го потпишат Шо тоа би било добар потег како за старт на летово и така малиот тешко дека ќе оди на СП.

За Ширер и јас се слагам, нека стигне до 260 па нека пукне од мака.
За ова со Шо дур не видам на официјалната страна не верувам! Би било добро но тешко.
А Руни има шанси 5-6 сезони по 20~ гола и средена е работата. Леле колку ќе сакам да му ја видам фацата на ширер во тој момент

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За ова со Шо дур не видам на официјалната страна не верувам! Би било добро но тешко.
А Руни има шанси 5-6 сезони по 20+ гола и средена е работата. Леле колку ќе сакам да му ја видам фацата на ширер во тој момент
Ќе стигне бе, и така планира до 34 да игра фудбал, така барем пиша во книгата. Ако се чува од повреди ќе стигне.[DOUBLEPOST=1396138107][/DOUBLEPOST]Ама каков ѕвер сме имале и во Енди Кол
Двајца наши во топ 5, ме густа.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
О
А Руни има шанси 5-6 сезони по 20~ гола и средена е работата. Леле колку ќе сакам да му ја видам фацата на ширер во тој момент
А овие Мирор се барем веродостоен извор?! Шо и Лалана во моментов ми се најголема желба, дај боже да има вистина во ова :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
acestream://11f2eb93cfe49106b5336b9d36ce05de493c5692 МОТД од чемпионшип ке го има голот на Ник и остали[DOUBLEPOST=1396138365][/DOUBLEPOST]
А овие Мирор се барем веродостоен извор?! Шо и Лалана во моментов ми се најголема желба, дај боже да има вистина во ова :)
Не е веродостоен мирор ,али добро е да се сонува:icon_lol:

Последно уредено:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Еве ти подобри верзии

Колку само ке пцујам и плачам летоска кога ке си иде Чича
Види му ја фацата бе. Жалче.
Грев е што Велбек му го зеде местото, фрст тач има вишок од максимумот, не дека тоа е доволно за напаѓач ама и те каква предност е, ала Инзаги.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Чичарито не е прв тим материјал он е game changer одма прави разлика и затоа е подобар кога влегува од клупа, како стартер 3/10 ќе изигра добро на другите ќе се изгуби.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Епа нека крене левел на игра и нека си го врати местото. Фрст тачот оваа сезона му е за плачење. Нека биде свесен и тој малце.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Arjen Robben has warned Manchester United that they will be hit by a Bavarian storm at Old Trafford on Tuesday.

“Bayern have no fear of United at all.Take our game against Schalke 04 the other week. We played in such a high tempo, that we were 4-0 up within 30 minutes. We don’t let our opponents come up for air. That is the Bayern of Guardiola.”
:rolleyes:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Oкеј е, не ме напаѓајте одма. Далеку е од КЛАСА напаѓач како Руни и РВП ама направив споредба со Велбек. Од Велбек ланската сезона многу повеќе покажа, годинава се на исто ниво.

Туку остајте тоа, да го убедиме @red.devil да го смени аватарот, откако го стај новиот го запусти детето. :icon_lol:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Чичарито не е прв тим материјал он е game changer одма прави разлика и затоа е подобар кога влегува од клупа, како стартер 3/10 ќе изигра добро на другите ќе се изгуби.
Затоа сакам и да остане ,он си знае дека помалку стартува и го почитува тоа ,1000 пати има кажано ,али мојс ниту тоа не го правеше со него. Колку пати играл сезонава?10-15 од вкупно 60+ натпревари? Ке го бара кога ке го нема ,а и ние тука ке викаме во 80мин леле како сеа не е тука Чича да збрца еден два во 90та минута. Нека си идат Клеверли,Јанг,Нани,Рио,Вида,Велбек,Андо,Евра слободно али Чича мора да се задржи.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Moyes: "The young boy Guillermo Varela might have got on the bench but he was injured as well so we had to juggle it around. We have injuries but we will probably know more about them tomorrow. I've just got to hope that Rafa's injury isn't too bad."
Што значи дефинитивно го имаат во предвид за во иднина, така да после ова не очекувам на лето да се купува десен бек. Ова како контраст на муабетот од вчера за Симус Колман.[DOUBLEPOST=1396141913][/DOUBLEPOST]Пазете го малиов. Првото видео е после Сити, а второто после Вила. :icon_lol: Има доста фанови овде со исти размислувања, се прашувам дали се и со иста возраст? :eek::D

Последно уредено:
R

red.devil

Гостин
На секој му треба време за нешто во животот, така да чилл малце. Јас сум сигурен дека Мојс ќе покажи резултати.
Види сеа, во денешно време со 10 годишно искуство во ПЛ да ти треба една година да научиш да играш офанзивен фудбал е релативно многу. И не само многу, туку и луксуз е кога ќе се земи во предвид влогот. А тоа што Јунајтед си го дозволува тој луксуз е друга работа. Затоа ќе остане и наредна сезона, ако не се случи некој дебакл овие 6 кола на крај или нѐ торпедира Баерн. Јас немам ништо против да успее, ама кренав раце од него после играта со Стоук и немам никакви очекувања.
Затоа и баш сум релаксиран крајов, што биде биде. Ама в година јас па верувам ти си првиот што ќе го пцуеш :D
Искрено се надевам дека грешам, ќе видиме.

Чичарито би сакал да замине. За да го достигне она за што е способен. Секако не може да очекуваме да игра пред РвП и Руни ама ако беше Англичанец, верувам ќе добиеше поголема минутажа, ама тоа е што е. Колку и да е чудно, треба играње за одржување форма. Чист пример ви е Руни.

Не сум му ја баксуз на Рафа :D. Во лоша форма си е детето ама ќе се среди :P

Kajgana Shop

На врв Bottom