Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Играат вистина добар фудбал ама нема да бидат шампиони оваа сезона па што сака нека е!

Резултатот до сега покажува дека до Мојс ќе е така? :P
Друже не се мерат така работи. Јас повеќе би рекол денешнава игра и победа на Јунајтед покажува тој колку е слаб менаџер и дури Internet Explorer побрзо реагира од него.
Па така испадна еве, ама немора да значи дека е така. :P
А што со денешнава игра и победа? Што покажува тоа? Не те разбрав баш...

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Знаете како викаат, без старца нема ударца! :LOL:

R

red.devil

Гостин
Па така испадна еве, ама немора да значи дека е така. :P
А што со денешнава игра и победа? Што покажува тоа? Не те разбрав баш...
Не мора да значи, точно така... Ама што е така тоа е друга табота:D
Денешната игра покажа како требаше да се игра уште од стартот, а не да се чека да дојде Април. Кагава го немаше цела година. Цела година се одеше на тие пасови (долги, никакви). Изгубивме многу поени со глупави грешки при избор на тим и сл... Многу време му требаше да види кај греши, затоа викам како Internet Explorer. :)
И таков менаџер според мене не може да води голем клуб.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Гигс чисто ради Нојер да се пушти. Кога му ја пикна меѓу нозе му се залети овој да му ги зграпчи нозете ама и тие ги промаши :D

Ливерпул не смее да земе титула. -.-

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Jа барав сликава ама не можев да ја најдам, а не ми се чекаше да прокоментирам, ке изгубеше ефект. :D

Мојс ако не заврши пред Евертон срам да му е! До крај на сезона игра против Арсенал, Јунајтед и Сити.
А Тотенхем само утре против лузерите.
Лузерите немаат играно против Сити, така да титула малце морген. :icon_lol:

До кое ниво дојдовме, да правиме математики дали би завршиле пред Евертон и Тотенхем. :facepalm:
И полошото - да се плашиме од ЛИВЕРПУЛ да не земе титула! :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Ах што ти прави тоа “тркало што се врти“.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Не мора да значи, точно така... Ама што е така тоа е друга табота:D
Денешната игра покажа како требаше да се игра уште од стартот, а не да се чека да дојде Април. Кагава го немаше цела година. Цела година се одеше на тие пасови (долги, никакви). Изгубивме многу поени со глупави грешки при избор на тим и сл... Многу време му требаше да види кај греши, затоа викам како Internet Explorer. :)
И таков менаџер според мене не може да води голем клуб.
На секој му треба време за нешто во животот, така да чилл малце. Јас сум сигурен дека Мојс ќе покажи резултати.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ред Мен беше едини и во фан клуб Ливерпул што викаше за на Роџерс да му се дае време.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Може и у ЛШ да одиме ако им се деси нешто на Арсенал а и нас xD

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Jа барав сликава ама не можев да ја најдам, а не ми се чекаше да прокоментирам, ке изгубеше ефект. :D

Мојс ако не заврши пред Евертон срам да му е! До крај на сезона игра против Арсенал, Јунајтед и Сити.
А Тотенхем само утре против лузерите.
Лузерите немаат играно против Сити, така да титула малце морген. :icon_lol:

До кое ниво дојдовме, да правиме математики дали би завршиле пред Евертон и Тотенхем. :facepalm:
И полошото - да се плашиме од ЛИВЕРПУЛ да не земе титула! :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Ах што ти прави тоа “тркало што се врти“.
Еве ти подобри верзии

Колку само ке пцујам и плачам летоска кога ке си иде Чича

Последно уредено:
Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Руни ти се молам да го симнеш клошаров од тронот ,па најголемо достигнување во кариера да му биде дркање на ливерпул со алан хансен на МОТД vlcsnap-2014-03-30-00h40m19s67.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom