Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Fable-The Lost Chapter или ако имаш добар компјутер можиш и понова верзија oд истата игра.

Сум изгубил осет за игри у пм.....одамна немам нешто салам играно.

Пробај ја и Legacy of Kain, ако е постара има прекрасна приказна и развој.

Баш овој дел од Fable го свртив порано на стариот pc, арно ме потсети дека има и нов дел од играва... Фала иначе, препорачајте уште некоја ако ви текнува. :)

Баш овој дел од Fable го свртив порано на стариот pc, арно ме потсети дека има и нов дел од играва... Фала иначе, препорачајте уште некоја ако ви текнува. :)
Flashback. Сега излезе римејк на легендата.

Ај препорачајте некоја добра Tower defens играа

Liberation би требало да е мамец за гејмерки :D
Ама незнам , бара појак процесор , мене ми кочеше , а почетокот баш и не ме привлече, со оглед на тоа дека почнуваш како мало девојче и треба да бркаш кокошки :confused: Сепак , зависи од очекувањата.

Ја има ли некој превртено Assassin's creed IV : Black Flag ? :rolleyes:
Некако се мислам за играва , некои рекоа дека е топ , а некои дека е тапа, anyone ?

(sry ако веќе има поставено вакво прашање )

Liberation би требало да е мамец за гејмерки :D
Ама незнам , бара појак процесор , мене ми кочеше , а почетокот баш и не ме привлече, со оглед на тоа дека почнуваш како мало девојче и треба да бркаш кокошки :confused: Сепак , зависи од очекувањата.

Ја има ли некој превртено Assassin's creed IV : Black Flag ? :rolleyes:
Некако се мислам за играва , некои рекоа дека е топ , а некои дека е тапа, anyone ?

(sry ако веќе има поставено вакво прашање )

sigurno creed ke ti vozi ako libaration ne :)

Ај некој игра ако можете да ми препорачате која сте ја играле. Сакате со војни... било со што само да е интересна досадно ми е вака. Еве што компјутер имам:

Процесор: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU 2.8 GHz
РАМ Меморија: 4GB
Windows: 7 - 64 bit
Графика: NVIDIA GeForce 9500 GT​

Кое издание на NFS ќе го препорачате? Или друга игра со коли?

Ја инсталирам StarCraft2: Wings of Liberty. Гледам при инсталацијава бара, т.е. спомна за некој клуч шо мора да се купи од нет за да се игра кампањата. Дали то значи дека без тоа ич не се игра или може само single player и рандом мапа? Ај ако сакате малце воведете ме во играва, се враќам пак на игрите. Играв порано кецот пред 5-6 години па сега со нов компјутер, голема е желбата да се проба новото :D

Последно уредено:
Добра ли е ARMA 3? Ја игра ли некој, ме интересира исклучиво кампањата, вреди ли 9gb да симнувам?

Кое издание на NFS ќе го препорачате? Или друга игра со коли?

Most Wanted бе (првата)
Кога и да ми се игра нешто со коли си играм NFSMW... то стазите со затворени очи ги возам веќе :P
Секоја наредна NFS беше се полоша и полоша...

Друга... можеш да ја пробаш Race Driver Grid, или пак Test Drive Unlimited 1 или 2 (јас сум повеќе за кецот)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom