Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Би го зел Кол искрено. Без старца нема ударца :D

Би го зел Кол искрено. Без старца нема ударца :D

Па тоа е дедо бре не старца.....не заебавај.
Да се молам на господ да има сили да врати назад после спринт на противничка половина во 30 мин.

RODZO UKRAL TAKTIKA OD SHUNDOVSKI:
AK SAKATE DA POBEDITE KLAJTE POJKE GOLOJ OD NIMI!!
HEHEHE[DOUBLEPOST=1395998060][/DOUBLEPOST]Недељаааааааа газимееееееееееееееее

Последно уредено:

Види го ти гомцето на Роџерс,кај дрво кај се курчи.Аспас требаше шамарчина да му дае и така не го става у игра:)

Види го ти гомцето на Роџерс,кај дрво кај се курчи.Аспас требаше шамарчина да му дае и така не го става у игра:)
Шо згреши Аспас тука? Или ај, пошто никој не го ебе 2% да го буткаме него :D

Шо згреши Аспас тука? Или ај, пошто никој не го ебе 2% да го буткаме него :D

Аспас не го кривам,туку овој малиов на Роџерс. Мисли татко му е тренер па заушки ќе им мава.

Аспас не го кривам,туку овој малиов на Роџерс. Мисли татко му е тренер па заушки ќе им мава.
Знам дека не го кривиш бе, затоа прашувам :D

Не можеш да го "кривиш" Аспас. Аспас ти е човек што ништо не прави. Да прави нешто ќе можеш да кажеш дали праи добро или лошо. Али пошто он не праи ништо, автоматски не може да биде окривен, ниту пофален. Аспас е Архе.

Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo gaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiime

Treba rakija da nabavam, treba, treba

Знам дека не го кривиш бе, затоа прашувам :D

Не можеш да го "кривиш" Аспас. Аспас ти е човек што ништо не прави. Да прави нешто ќе можеш да кажеш дали праи добро или лошо. Али пошто он не праи ништо, автоматски не може да биде окривен, ниту пофален. Аспас е Архе.

Хорхе, не Архе :ROFLMAO:

Хорхе, не Архе :ROFLMAO:
Погрешен човек најде за исмејување политичари, ја повеќе филозофирам ко Платон за тоа како треба да се води "Држава", не реметам :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom