Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колкав простор ( колку квадрати ) затоплувате?Ме интересира како ја минувате грејната сезона.
Јас имам парно на дрва и трошам околу 16,17 кубици на 1 грејна сезона(15окт-15апр).
Живеам во св.николе и прилично значи за потопол град(заразлика од градовите кој се на високо)
Па една консултација,ако некој се грее со парно на дрва !
Те замолувам да нешто попширно напишеш или постираш фотографии или на оваа тема или на алтернативно затоплување. Секое искуство е добродојдено. Однапред ти заблагодарувам во име на сите кои ќе имаат корист од твојот трудДедо ми има парно на пеливина. Со 2 иладарки се грее цела зима.
Те замолувам да нешто попширно напишеш или постираш фотографии или на оваа тема или на алтернативно затоплување. Секое искуство е добродојдено. Однапред ти заблагодарувам во име на сите кои ќе имаат корист од твојот труд
Го глеав American Hustle синоќа. Waste of my time, исто како Џанго. Едино го догледав до крај со надеж дека ќе ја довршат the ice-fishing story. И не ја довршија .!.