Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира како ја минувате грејната сезона.
Јас имам парно на дрва и трошам околу 16,17 кубици на 1 грејна сезона(15окт-15апр).
Живеам во св.николе и прилично значи за потопол град(заразлика од градовите кој се на високо)
Па една консултација,ако некој се грее со парно на дрва !

Ме интересира како ја минувате грејната сезона.
Јас имам парно на дрва и трошам околу 16,17 кубици на 1 грејна сезона(15окт-15апр).
Живеам во св.николе и прилично значи за потопол град(заразлика од градовите кој се на високо)
Па една консултација,ако некој се грее со парно на дрва !
Колкав простор ( колку квадрати ) затоплувате?

Nymphomaniac Volume I+II 2013 1080p WEB DL H264 PublicHD - Bitrate ............: 3779 kbps
i 720p - Bitrate ............: 3945 kbps
не очекувајте многу добар квалитет, ако сакате чекајте си БР рип ама пак ќе ви се дигне и на ваква снимка

Дедо ми има парно на пеливина. Со 2 иладарки се грее цела зима.
Те замолувам да нешто попширно напишеш или постираш фотографии или на оваа тема или на алтернативно затоплување. Секое искуство е добродојдено. Однапред ти заблагодарувам во име на сите кои ќе имаат корист од твојот труд

Те замолувам да нешто попширно напишеш или постираш фотографии или на оваа тема или на алтернативно затоплување. Секое искуство е добродојдено. Однапред ти заблагодарувам во име на сите кои ќе имаат корист од твојот труд

Утре ќе одам кај него ќе сликам и ќе поставам тука. :)

Noah #1 на бокс офисот :vozbud: Мислев дека нема да извади јаки бројки поради простите атеисти и верници ама добро е извадил солидна пара. Се надевам дека некако ќе го добиеме и во Македонија во скоро време :vozbud:

Го глеав American Hustle синоќа. Waste of my time, исто како Џанго. Едино го догледав до крај со надеж дека ќе ја довршат the ice-fishing story. И не ја довршија .!.

Го глеав American Hustle синоќа. Waste of my time, исто како Џанго. Едино го догледав до крај со надеж дека ќе ја довршат the ice-fishing story. И не ја довршија .!.

blagodaram mr.deniijas go pronajdov tokmu toj e imam i link slikata e odlicna ima i prevod

neznam dali smeam da postavuvam linkovi posto sum nov ako e taka nema da se povtori

Oпростено чедо, али ум за другпат. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom