- Член од
- 17 ноември 2012
- Мислења
- 4.548
- Поени од реакции
- 5.305
Штета што легендата на Серија А Ливаја го нема 

Љоренте немора да го бараш... го имаш на позадина со некои други двајца, ваљда некои фанови како го држат пехаротНатпревар кој прв ќе го состави светото тројство Љоренте - Крос - Вилшер.
Јакото (?) со албумов е што не знаеш кои играчи ги има. Може ќе отвориш еден ден пакетче и оп ЛивајаШтета што легендата на Серија А Ливаја го нема![]()
Не е возможно да нема сликици. ДА ти пратам по пошта поштарина 1 сликицалол, цело валандово го прошетав никаде нема пакетче сликички..
И просек на висина на играчи по репрезентации сум баралПа глеате дека ни имиња на играчите нема, дека сето тоа (заедно со висина/тежина/возраст) е сместено на самата сликичка. Си ебале мамата. Ќе мора сеа да го напуниш.
Времиња беа тоа, кога немаше компјутери, интернет, мобилни... сите ЕП/СП албуми од 1998 до 2004 ги листав по мал милион пати. Прво ги подредуаш по број на собрани играчи (од која репрез. имаш најмногу), па возраст, па од кој клуб има највеќе итн...
Инаку ја имав обичај да купувам по малку во текот на еуфоријата и после у септември по трафикиве ги шиткаа за 10/15 денари тие што им останале, купувај по цели пакети тогаш по пола цена.
п.с. на втората слика од првиот пост јасно може да се види доле како пишува дека ќе има online албум.
http://www.fifa.com/stickeralbum/
Capture the spirit of the 2014 FIFA World Cup Brazil™ and collect your favourite players with the Panini Online Sticker Album!
From 15 April, the search begins to complete yours.
Save the codes found and see you soon!
Ја одамна праев такви работи.И просек на висина на играчи по репрезентации сум барал![]()
Ја почнав од Аргентина 78-ма, а моите пред тоа го собирале Германија 74-та (тој за разлика од другиве беше како постер)Дечки, мислам дека ви ги најдов на интернет сите албуми од СП, ај видете данлодирајте, само кликнете на сликите
Светско Првенство - Клик
Европско Првенство - Клик
За фановите на Калчо Лигата.... - Калчиатори![]()
Дечки, мислам дека ви ги најдов на интернет сите албуми од СП, ај видете данлодирајте видете дали се тие, не сум сигурен, само кликнете на сликите
Светско Првенство - Клик
Европско Првенство - Клик
За фановите на Калчо Лигата.... - Калчиатори![]()
А вакво нешто си собирал ?Тапа сте, иам собирано албум за калчото т.е за 5те(или колку и да беа) Италијански лиги, Ц1 лига)
Извинете за офф топик, нека не ме брише модераторот.![]()
ГО СИМНА А?
![]()